Sevimgencer Bazen dayanılmaz hal alıyor bıktım bu bacak hareket ettırme olayından esımde uyuyamıyor benım yuzumden cozum yok mu ya
Srfn11 Sevimgencer Vala yok heralde bende ayni oyleyim sanki bi anda ayaklarima dogru yanma inior surekli hareket ettirmek istiorum sanki hareket ettirmesem uyuscakmis gbi 😳😳😫😫
hunilimom Sevimgencer benimde dünden beri bacaklarımda bi ağrı var ama çözemedim sürekli oynatmak istiyorum ağrıyor nasıl tarif edebilirim bu ağrıyı bilmiyorum da uyuşmuş gibi çok gezersinde ayakların ağrıya öyle bir ağrı var bende de
Sevimgencer Srfn11 hep bastırmak acıtmak ıstıyorum ayagımı esım bıraz masaj yapıyor o sırada etkısı gecene kadar uyumaya calısıyorum ama bazen o bıle fayda etmıyor bırı sabaha kadar masaj yapsa bastırsa hıc hayır demem 😃
Srfn11 Sevimgencer Bende bastirma hissi deilde sanki sisiomus gbi byle ates iniomus gbi gelio arada yorgandan cikrip havalndiriorum snra bdha yorgana aliorim 😂😂😂😂😂😂😂
Sevimgencer Denisss soyle bır yontem buldum kendımde yatagım baslıgına dogru yakınlasıyorum bacaklarımı havaya dıkıyorum ole duruyom kesın cozum degıl ama en azından bırz olsun rahatlatıyor deneyın ıstersenız :)
Depresif_polyanna Bende de romatizma var küçüklüğümden beri. Yağmur olduğunda başlıyo geçen de oldu oynatmaktan gına geldi
Salihaaa Huzursuz bacak sendromu hamilelikten öncede vardı ama hamilelikte iyce zorladı.magnezyum verdı dr. daha iyi ama bitmiş değil
Sevimgencer Salihaaa evet benımde hamılelıkten once vardıı sımdı asırı cogaldı kullanıyorum bende magnezyum ama ıse yaramadı bende
Denisss Sevimgencer naptiysam gecmiyor gezerken rahat hissediyorum sadece onun disinda aglama noktasina geldigim anlar bile oluyor 😊