gokturkhicret55 deletedmom9494 nevin YILMAZ şiddetle onu tavsiye ediyorum cok ilgili basından salmıyor hıc kanuni de
flybrs deletedmom9494 kasık ağrısı oluyor büyün hamilelikte canım ona yorma sen bekle zamanını☺️ banada 6 bucuk aylık bile doğabilir kan bankası olan bir hastaneyle anlaşmamız gerekir falan bir sürü şey denmişti ama cok şükür
Busrapo Banada eşin aşağıda dedilerçıkar dediler çıktı da şuan 24+3 günlük olduk bile o kadar stres yapma kendini doktorallar hep abartıyolar
edagoktug53 deletedmom9494 canım benimde bastan beri plesantam asagıdaydı 28. Haftada yukarı cıkmıstı suan 35 haftalığım baya yukarda. Ayrıca kanama olmafıkca sıkıntılı bir durum değil. Sakın bu sebepten stres yapma
deletedmom9494 edagoktug53 inşallah canım strese girmiyorum ben düşünmüyorum da sadece ağrım var o da enfeksiyon kapmışım ondan dolayıymış
Mecvll deletedmom9494 bencede stres yapma canım benim kardeşiminde aşşağıdaydı doğuma kadarda öyleydi notmaş doğum yaptı çok şükür ağır iş hapma fikkat et düzeşir inş