Ayseylmz Merhaba kızlar öncelikle ben hamile değilim ama gebelik istiyorum 1 hafta önce iliskiye girdik korunmasiz bi şekilde benim 3 gündür falan sol kasigim acayip agriyor birden oldu böle acayip bi agri ama bunu yaşayan varmi neyin belirtisi olabilir yoksa başka bi şey mi kızlar lütfen yardımcı olun
Tugcehkn Ayseylmz bende adet döneminizin geçmesini bekleyin bu ağrılar adet önceside oluyor genellikle
Srfn11 Ayseylmz Adet tarihinizden snra belli olucaktir ufak bir agri ile belli olmaz ama suphe ediorsan kesinlikle bu ay hareketlerine ani kalkislara falan dikkat et canim
ulkukrts Ayseylmz tam bir bilgim yok ama bebek yerleşmesi ilişkiden bi 10-14 güm sonra belli oluyor bilemicem tabiki adet tarihinizi bekleyin emin olmak içi
Pinkk30 Sakin kendini dinleme canim biliyorum cok zor ama kendini ne,kdar cok dinledsen o kdar cok belirti gorursun. Ben gebe kalmadan once her ay bitun belirtileri yasadim taa ki gebe kaldm ne mide bulantisi ne agrm ne sizim hcbseym olmadi
Ayseylmz Pinkk30 haklısın canım psikolojik yapıyoruz galiba ya biz 1 5 senedir evliyiz bebek istemiyorduk son 3 4 aydır deniyoruz olmuyor korkmaya başladım :(
Ecmbalci Ayseylmz psikolojik olabılır üşütmüş olabilirsin gaz olabilir birsürü nedeni olabılır bıraz sabret burdan bılemez kımse hamılemısın degılmısın test yapar anlarsın hastalanmazsan
Fatma48 Ayseylmz canımm bak benim de 6 nisanda ilişki oldu ve aynı dediğin gibi ciddi kasık ağrısı yaşadım merdiven çıkarken yatıp kalkarken VS. Bende adetimin geçmesini bekliyorum
ilkanneilkbebek Ayıptır söylemesi eğer ilişkiniz siz rahatlamadan bittiyse de kasıkta ağrı yaşayabilirsiniz