saree DnzNhr 8+4 geceleri genelde hafif ağrılarımız oluyo onun haricinde sürekli uyku halindeyiz. Çok şükür mide bulantılarım yok 🙏🥰
Mizginer Muciz_em Bende 8 hastalığım ama hiç agrım yok ilk haftalarda vardı ama 2 3 gün oldu hiç yok bu kötü mü demek tedirgin oldum şimdi 😪
sevgitekes DnzNhr ben 12+1 im 11+3 te erkek olduğunu öğrendik inş değişmez ilerde çok alıştık şimdiden
Rahimeemir Merhaba benimde 6 haftalık ve 14 aylık birde oğlum var şimdiki isteyerek olmadı ama Allahım böyle uygun gördüki nasip etti🙏🏻👼🏻
Htc_orhn saree benim de yok mide bulantılarım :) ben de endişe ediyorum o kadar insanın bulanıyor acaba bende mi anormallik var diye
Htc_orhn Ben de 9+1 im 😊 Allah’a şükür bir sıkıntım da yok , bebiş de iyidir inşallah en son 8 Nisanda gitmiştim kontrole
saree Htc_orhn Kişiden kişiye değişiyor belirtiler ben hiç tedirgin olmuyorum mide bulantım yok diye hatta inşallah hep böyle geçer diye dua ediyorum 🙏😍 sizde endişe etmeyin herkezde mide bulantısı olmayabilir, mide bulantınız yoksa şanslısınız demektir 😉
DnzNhr Geçen hafta bende doktora gittim kızlar içerde hafif kanama olduğunu öğrendim 😬 progestan kullanıyorum şuan hareketli olduğumdan dolayıymış sanırım kızım 8 yaşında mecbur koşturuyorum🙈 bu 2.gebelik sadece hafif uyku hali oluyor 🤷🏻♀️ Onun dışında iyiyim çok şükür 😅 Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️