Hgztp Mommi merhaba ben yeni gördüm de ben de Diyarbakır’da yaşıyorum Doğumu Mersin’de düşünüyorum😊 hangi hastaneyi doktoru düşünüyorsunuz Mersin’de, Diyarbakır’da hangi doktora gidiyorsunuz ☺️
Mommi Hgztp Mehmet sav beye gidiyorum bowerda,Mersin’de su hastanesinde Dilek hanıma gitmeyi düşünüyorum,27 .haftadayım,siz ne düşünüyorsunuz☺️
Ayten33 Merveee1 17+3 teyiz gayet iyi gidiyor her şey 😊 adana acıbadem hastanesi Erdal Candan a gidiyorum harika bir doktor 👍
Ayten33 Gulhan46 çok iyi bir doktor çok ilgili muayenesi 30-40 dk sürüyor her şekilde aydınlatıyor sorularınızı dinliyor aklınızda en küçük soru işareti bırakmıyor şiddetle tavsiye ederim 😊
Gulhan46 Ayten33 peki çok teşekkür ediyorum 🌸🌸 muayene ücreti ne kadar bir de normal doğum ücretini biliyor musunuz🤓
Ayten33 Gulhan46 canım özel sağlık sigortan var mı ? Çünkü fiyatlar değişkenlik gösteriyor benim acıbadem sigortam var indirimli faydalanıyorum hastaneden
Hgztp Mommi ben de genesis te fatma hanıma gidiyorum Doğum için. biz de şu an dilek hanımı düşünüyoruz ama yakın bir arkadaşım akademi hastanesinde Hatice banu Atay’ı önerdi onu da değerlendireceğiz🤗 16 haftalığız biz ☺️
Mommi Hgztp ben gidip Doğum yaparsam kısmet olursa yazarım☺️ Geçen bi arkadaş şehir hastanesi çok çok iyi dedi ama 🌚
Hgztp Mommi evet şehir hastanesinden memnun kalan çok kişi var tüm duyumları değerlendirmeye çalışıyorum Medical Park ta Ayşenur hanım varmış onu da çok övüyorlar bakalım o da olabilir
Alinam Ben de ilk forum yaşamda ümit altuntaşa gittim iyi merhametli bir doktor ama bebeğimin kalbi durunca oraya gitmedim. Sonra Haldun canovayı duydum yenişehir hastanesinde gittim ama hiç memnun kalmadım sosyal medyada çok gezen doktora asla gitmem bana gereksiz yumurta geliştirme tedavisi uyguladı 8 yumurtam varmış bilgilendirmedi bile sancılı 2 ay sonrası akademi hastanesi Ahmet kaan kocaya gittim gerçekten iyi bir doktor ilaçlarımı kaldırıp attı tedaviyi kesti o ay hamile kaldım ama ümit hoca daha ilgili olduğu için geri ümit altıntaşa göndüm şimdi 30 haftalığım ve çok çok memnunum doktorumdan da hastaneden de kaldı ki acil de sürekli kadın doğumu olması bi avantaj bence
Kubrass Gulcag merhaba şehir hastanesinde epidural yapıyorlar mı bende Korkut hocaya gidiyorum perinatoloji bölümüne devlet hastanesi nasıl olur çekiniyorum açıkcası