İstanbul Anadolu yakasında iyi bir doktor hastane memnun kaldığınız önerir misiniz kızlar . Ümraniye de oturuyorum . Doktorum tüp bebeklere önceliğim dedi 14. Haftamda başka doktor bulmamı söyledi. İlk baştan Sona bakarım dedi madur etti
    FundaKK beykoz devlet hastanesi necati cihan bey . Ümraniye ile biraz ters ama çok iyi bi doktor . Ben önce özel e gidiyordum bu doktoru bulunca muayne lerimi burada devam ediyorum. Doktorum çok ilgili ve güleryüzlü kesinlikle tavsiye ederim . Bende 39+5 im ve iyi ki bu doktoru bulmuşum diyorum
    Profil fotosu yapmak istiyorum ama olmuyor yardimci olurmusunzu ?
    Ben doktoru mu bulamadım emsey canan yılmaz torun. Hakkında yorum yapabilecek olan varmi
    Ozge3747 hafta sayıyorsunuz ya. 1 hafta sonra geçecek artık günlerden +1 hafta geliyor. Mesela biz şuan 24+3 ama 2. Trimesterde gözüküyoruz. Düz mantık bakarsak doğru. Ama artık günlerden 30 31 ayın son günü gibi. 26. Haftada 3. Trimester a gireceğiz
      Merhaba anneler, ben genç bir anneyim haliyle nekadar bilgili olsamda tecrübeli değilim. Tecrübeli ve bilgili olarak hepbirlikte bildiklerimizi birbirimizle paylaşmaya fikirleşmeye? Şu güzel havaların tadını çocuklarımızla kaynaşarak sosyalleşmeye ? Varmısınız? Anneliğe ve bebeklerek dair herşeyi konuşalım kahvaltılar düzenleyelim isteyenler olursa çocuklarımızla etkinlikler yapalım her konuda konuşalım.. Bunun için bir instagram hesabı açtım kolay olsun bizim için diye isteyenler buyursunlar gelsinler AKTİFANNE @aktifanneee 👼🏻🙃
      Modies Hmm şimdi çok iyi anladım, teşekkür ederim açıkladığınız için çok sağolun ☺️
      adm sevgili adminciğim nolmuş bu foruma böyle, kaymış resmen ekran, ne yazdığımı görebiliyorum ne yorum sayısını kaydırabiliyorum. Körü körüne yazıyorum resmen
      Merhaba🥰
      Küçükçekmece civarı önerebileceğiniz sabırlı, sevecen ve tabii işini güzel yapan doktor önerilerinize ihtiyacım var🙏🏻
      adm admin bisey oldu happy mom uygulamasina yazdigin yorumlari ben yazarken goremiyorum
      Bursada olanlar ozel hayat hastanesi nigar gulere sakin ama sakin gitmeyin tam bir beceriksiz bende oglumda olumden donduk
        Bursada olanlar ozel hayat hastanesi nigar gulere sakin ama sakin gitmeyin tam bir beceriksiz bende oglumda olumden donduk
        slm arkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve birseyi merak efiyorum çatı muayenesi ne zan yani kaçınçı jaftada yapılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ???