Zelisgokhan Kızlar netten uyguna ve kaliteli biseyler almak istiyorum sayfa önerir misiniz? bebek beşiği, küvet,bebek arabası, cantasi, yürüteci v.s
Berraaa18 Zelisgokhan Canım letgo’da bi bebek arabası sayfası var sıfır ve kaliteli ürünler baktığımda da uygundu fiyatı ismini hatırlamıyorum ama letgoya bebek arabası diye yaz mutlaka çıkar☺️
Zehra5507 Zelisgokhan bebek arabasını letgodan aldım kutulu garantili çok kullanmamış beşiği de letgodan aldım anne yanı olarak iki yaşından sonra ablasıyla aynı odayı paylaşacak o yüzden normal bir beşik yetecekdi bana onu da öyle hallettim
Zelisgokhan Berraaa18 ikinci el istemiyorum birde set halinde indirimli biseyler oluyor ya öyle bir öneri istiyorum lütfen
Bizzzz Canım nerde oturuyorsun ben İstanbul Pendik’ten aldım geçen gün set halinde beşik, komidin, gardrop, sepet beşik,bebek arabası seti araba koltuğu ile birlikte birde bebek bakım çantası hediye ettiler hepsi toplam 4.200₺
Bizzzz Havvayucel noktabebe diye bir yer ürünleri güzel kaliteli mdf internet üzerinden de satış yapıyorlar biz gidip bakmayı tercih ettik gidebilirsen git bak derim dolap içleri geniş kullanışlı