Melissahin Merhaba hamişler 💕 Arkadaşlar merhaba ilk önce 1 buçuk senelik evliyim iki düsük yaptim 1 senedir hamile kalamiyordum aşilama evresine girdim 1 evreyi geçtim ikinci evre için randevu aldigim zaman test yaptim ve hamile oldugumu ögrendim. Şuan 6 haftalik hamileyim lakin keseye girmedi karin agrim var bugun doktorumuzun yanina gittik. Bebek hala keseye yine girmedi birde şüpriz yasadik yeni bi gebelik oldugunu ögrendik 4 haftamizdayiz size sorum siz bebekleriniz kesenizde ne surede gordunuz? Doktorumuz kimyasal gebelik olabilir ama kesen çok guzel bi ihtimal degil dedi ama yinede allah biliyor ya korkum var teşekkur ederim simdiden hepinize rabbim sagsaglim kucaginiza evlatlarinizi nasip eylesin 🙏
FatmaAtess Melissahin kuzum 4 hafta daha çok küçük 9 veya 10 Cu haftaya kadar bekle Allah’ın izniyle görürsün merak etme 🥰
FatmaAtess Melissahin 6 da olur ama mesela ben 9 haftalıkken duydum kalp atışını falan o yüzden dedim bebeğim sabırla bekle ve bu sürede kendini fazla yorma hayırlı olsun inşallah 😊
Melissahin Mslmine ikizler doktorumuzun dedigine gore biri 6 haftalik biri 4 haftalik insallah bende öbür hafta görürüm 6 haftalik olan evladimi 🙏
Cerencoskunak Canım hakkında hayırlısı olsun🙏 oncelikle Bnde 9 aydır evliyim benimde yeni oldu 5 hafta 6 günlük Bnde ogrendim hastaneye gittim ultrsyn a girdim keseyi gördü ama bebek daha kücük oldugu için göremiyoruz dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi yani cok ufak oldugu için daha yeni normal bence sıkma canım😊
Melissahin Cerencoskunak inşallah rabbim duysun sesinizi sizede rabbim evladinizi bagislasin insallah 🙏