Kahraman35 Biz de içimize en çok sinen ismi koyacağız ınsaalh . . öncesinde ben duru eflin deva gibi isimleri beğeniyordum ama eşimle son kararımız 💖ECE💖🌷🌷🐞🦋
[silindi] Kader5516 Goncagl Bizde İkra düşünüyoruz ama söylenmesi zor bir isimmis gibi geliyor sanki bana yani birkaç kisi denk geldi soyleyemiyorlar ismi sizce öyle mi sert bir isim mi aynı ismi düşündüğümüz için size sorayım o yüzden yanına başka isimler düşünmeye başladım da
Goncagl [silindi] bazılarına söylemesi zor gelebilir ama bence çok güzel bi isim çok naif hem ilk ayetimiz 😊 ikra nur da olabilir çok yakisiyo
Kader5516 [silindi] bence gayet kolay söylenmesi genelde büyükler zorlanır ilk etapta ama sonra alışırlar anlamı kısa ve öz olduğu için bunu düşündüm yanına bir isim daha düşünmedim pek iki isim sevmiyorum ben genelde tek isim söyleniyor diğer isim boştan yere konmuş oluyor
AkileUqur Burcu26 💞💞😍😍😍 Defne 🙈🙈🙈💞🤩💞 olacak kizimizin adı .. Allah inşallah sağlıcakla kucağımiza almayı nasip eder hepimize
[silindi] Goncagl bende Miray İkra yada Simay İkra düşündüm ama pek uymadı gibi geldi kararsızım ya siz tek isim mi köyü aldınız peki
Slcndereli Burcu26 *Eflin :cennete açılan kap *Nil:Mısır’dan geçen Akdeniz’e dökülen meşhur nehir. *Elis:Güzel kokulu bir çicek. *Esila *simay *derin
Aysenur01 Burcu26 düşünmeye izin mi var isim belli kayınvalide ismi ikinci isme zor ikna ettim o da başka bi istediğim isim vardı benim için manevi değeri var dedim olmaz dedi ikna olmadı