Deletedmom133 Gozyyy çok erken canım gazdır o 2.gebelikte bile erken hissedersin dediklerinde bile 12 için çok erken
Gozyyy Mucizeemm hareketlerini degil nerede oldugunu sanki sag kasigima dogru gobegimin altinda biraz sislik var obur tarafa gore
Mucizeemm Gozyyy Ben o haftalar da hic hissedemedim nerde olduğunu o yüzden bisey diyemem 😂 32 haftalığız şu an nerde olduğunu biliyorum
Slnrhz Gozyyy bence sana öyle gelmiyo o şişlik dediğin yerde Bn tüp bebek transferinden 1 hafta sonra daha test yapmadan o şişlktn olup olmadğnı anlıyordm o şişlk yoksa umutlanmıyordum bile
Guzelannee Gozyyy bir yumru gibi olacak heralde bende hissettim o zaman şimdide aynı daha sağda sağdakiler erkek bebekmiş cinsiyet bellimi
Gozyyy Guzelannee hayir henuz belli degil.aynen yumru gibi ve arada tam orasi sizliyo boyle kasik agrisi gibi
sevincsarac Ben önceleri sol da sızı gibi birseyler hissediyordum bugun göbeğimin altından sağa doğru seyirmeler hissediyorum heyecan veriyor tabi bunlarda ama daha çok küçük bunlar neden oluyor bilemiyorum 🤔normal mi?
Gozyyy sevincsarac valla bende de ara ara kasik agrisi gibi oluyo tam ne anlama geliyo bende bilemiyorum
Szekiye Gozyyy hissedermisiniz bilmiyorum ama birazda psikolojik bence doktor bebeğimin sağda olduğunu şöyle hep aynı bende sadece sağ tarafa doğru dokunuyorum o tarafa hassas davranıyorum bir ay sonra minik atışlar ile hissedersiniz 😍
1umutturyasamak Gozyyy 36 haftalıgız iki gündür yeni yeni çözüyorum nerde oldugunu helal olsun sn anlıyosan
Gamzeemrmrt Bn 16 haftalık oldum ıkıncı hamılelıgım ıkı haftadır hıssedıyorum pıt pıt balık dıyorum😂 ve hep sag taraftan. Genelde. Pıt pıt gelıyo ama tamyerini hıssetmen mumkun degıl. Bıraz daha sabır cnm