Msbem Çatı kemiği ağrısı ve popo kemiği ağrısı yaşayan varmı? Makatta ve vajinada baskı hisseden 18 haftalıkken
Eylul0212 Msbem bende 19+6 yim bende de bugün kasık ağrısı var adet sancısı gibi böyle . Normal mi acaba bı de arada kasigima bıçak saplanır gibi oluyor yaşayan hamisler bilgi verebilir mi 😔
Prospectivemom Ya oraya çatı mı deniyor bilmiyorum ama arada sırada benim de oluyor 🤷♀️ 21 haftanın içindeyim kaldı ki 2-3 hafta öncesinde de hissediyordum. Normaldir diye düşünmekteyim.
Elikkk 32 deyim çok beter senin biraz erken olmuş ama kişiden kişiye değişiyor hamilelikte çoğu kas ağrısı normal kabul ediliyor
Msbem Elikkk baskı olması zorluyor beni açılıyor gibi magnezyum verdi doktor ama yine de kafama takıldı
Zeynep7777777 Msbem bende 23. Haftaya girdim nerdeyse 3 haftadır var özellikle bacaklarımı hareket ettirince ağrı oluyo magnezyum un çok bi etkisini göremedim ☹️
Nezahatozen 26 haftalığız 2 gündür ağrıyı cekiyorum çok kötüymüş bu ağrı ya yürürken ayağa kalkarken otobüsten inerken filan çok ağrı yapiyor
Elikkk Eylul0212 o zamanlarda kız kardeşim oda yaşıyor bu sorunları normal çoğu ağrı kanama yoksa sorun yaratmazmış cnm endiselenme
Msbem Elikkk benim 4. Hamileliğim 2. Hamileliğimde bu dönemde değişik bir baskıdan dolayı kanama yaşadım ondan korku kaldı tekrar olur diye insan tedirgin oluyor
Eylul0212 Elikkk teşekkürler cnm icimi rahatlattın valla 😍 Allah bebislerimizi korusun sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🙏❤