Fatiheren_61 Gebeliğinde aspirin kullanan var mı?bugun kontrole gittiğimde 1ay sonra bana aspirin başlayabileceğini söyledi ama tam olarak sebebini açıklamadı.
Reykzy Fatiheren_61 kan pıhtılaşmasın bebek iyi beslenebilsin diye canım ama doktorlar arasında hafta polemiği yaşadık ben bıraktım 32. Haftada 36 ya kadar kullanılabiliyor diyende var 32 de bırak diyende
Selvis Fatiheren_61 ben 10 hafta kullandım. Rahme giden sol damarda basınç tespit edildi detaylıda. Coraspirin.
Ada06 Fatiheren_61 canım coraspin kullanıyorum bende 4 haftalıktaan beri ilk düşük oldu herhangi bir sıkıntım yok ama doktor her ihtimale karşı kullan dedi 😄23+2 yiz daha devam 😃
Reykzy Fatiheren_61 çok sıcak suyla yıkanma canım bacaklarını yüksek tut en son duştan çukarken bi soğuk su tut onun dışında zararı olan bi ilaç değil ağrı kesici etkisi de oluyo detaylı ultrason zamanın gelince baktırırsın çocugun beslenmesine
Reykzy Fatiheren_61 şimdi düzeldi idrar yoku enfeksiyonu yapıyo galiba bol su içip atmaya çalışıyorum 33 haftalık şuan
Nisansimge Selvis banada buna benzer bişey söylendi geçen hafta plesentayı besleyen bi damarda aşırı basınç var dedi doktorum ecoprin başladı daha öncede 10 hafta Coraspirin kullanmıştım sizdede haftada gerilik bebekte zayıflık çıktı mı
Fatiheren_61 Nisansimge gelişimi iyi haftası da güzel aynı çıktı sat.ile.kan geçişi yavaş problem olmasın diye 1ay sonra geldiğinde aspirin başlayabilirim dedi duruma göre
Nisansimge Fatiheren_61 benim 1 hafta fark çıkıyor ilerde gelişme geriliğiyle karşılaşabiliriz dedi doktorum korktum 3hafta sonra kontrole gidecem bakalım kullanmaya başladım ecopirin inş fayda eder
Fatiheren_61 Reykzy en son 8 hastalıkken idrar yolu tahlili yaptırmıştım temiz çıkmıştı.akıntım oluyor benim siz de de varmıydı.
Reykzy Fatiheren_61 var canım akıntı daha da artıyor gün geçtikçe sanki sürekli idrarın varmış hissi karında sertleşme idrar yaparken baskı oluyo