RecebinEsrasi Eslemnisa bende tutmadı valla erkek çıktı ama kız bebek bekliyoruz🤗ama Rus takvimi Nub teorisi hepsi kız çıktı bide hücre yenilenmesi😂hangisi tutarsa işte
Derin6565 Eslemnisa benim kiz yazıyordu kızım olacak ama yüzde 50 50 zaten ya kiz ya erkek olacak canavar olcak deil ya
gh2019 Bilimsel bir açıklaması yok. Yani kesin sonuç vermez. Cinsiyet tahmini için söylenen her şey hurafe tıbba göre. Ama bana denk geldi tuttu 😄
Eslemnisa Seherr İnşallah ben de de susmaz gh2019 Aynen merak ettim sadece hayırlısı ya Rabbimden başka hiç kimse bilemez insan bebeğinin cinsiyetini
Seherr Eslemnisa ahahaha kız onu biliyom 😂😂 yani çin takvimine göre senin bebeğinin cinsiyeti ne çıkıyo demek istedim :)
Eslemnisa Selinnnce Yok merakımdan sordum inanın ben de hiç inanmıyorum ki zaten Rabbimden başka hiç kimse bilemez bunun cevabını
RecebinEsrasi Eslemnisa tabiki en önemli şey o🤲açıkcası biz eşimle kız istiyorduk hep Bi hayalimiz vardı öyle 22.haftaya kadar da öğrenemeyince cinsiyetini bu yöntemleri çok denedik çatlıyor insan😂
Eslemnisa RecebinEsrasi Aynen öyle ya aman cinsiyet hiç önemli değil ki Rabbim sağlıklı versin hayırlı versin de