Denizanne Seher_ cinsiyet öğrenildiği anda birşeyler almaya başladık anca bitti küçük eksikler. Gerçekten çok oyalıyor küçük falan ama toplanınca güzel para yapıyor. 😄 cidden büyük masraf ya
Seher_ Denizanne anne baba olmanın sorumluluğunu alıyoruz üstümüze işte başlıyolar minikler karnımizdayken 😂
Cansu07 Kızımın nerdeyse herşeyi bitti bi bakım ürünleri bezleri fln var canım oda 30 dan sonra alırım diye düşünüyorum kendi ihtiyaçlarıma geçecem 2.3 haftayada kıyafetlerini yıkayıp çantasını hazırlamayı düşünüyorum her ihtimale karşı ☺️ İnşallah herkes sağlıkla alır kucağına
Seher_ Cansu07 inşallah canım bende herşeyin hazır olmasından yanayım nolcagini kimse bilmez şuan bile doğabilirler artık
Cansu07 Seher_ aynen canım nede olsa hazırlancak önce sonra ne fark eder hem tam ağırlaşmadan yapmak daha mantıklı
Ryhnytm Kızlar hazırlıklar tamam gibi birkaç şey dışında bebek arabası vs.odası dolabı şuyu buyu hazır kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama hurçlarda duruyo dolabına yerleştirirsem tozlanacakmışvgibi geliyor😂çanta falan hazırlamadım ne bebeğe ne kendime .kendime ne koymam gerektiğinide bilmiyorum😕
Ryhnytm Seher_ kendime gecelik pijama takımı aldım onları yıkadım başka hiç bir şeyim yok 😂neler lazım inan bilmiyorum youtuberları izliyorum tatile gider gibiler 😂 annem çantanı hazırlamalısın diyor bebeği giydiririzde seni napcaz diyor 😂
Elmalikurabiye Dolap alinacak hala :( 28. Haftadayiz bizde. Esyalari besigi arabasi alindi. Ufak ufak tamamliyoruz. Kendime de bircok seyi aldim. 30 dan sonra yikayip utuleyip yerlestircem insallah dolabi da gelirse..
Ryhnytm Seher_ yeter 😂 defileye gitmiycez ya o değilde peddir şusur budur daha alıp koymadım aman zor işler😂