Prensinannesi 40+1 haftalik hamileyim 3 gundur gunluk kontrole gidiyorum kynnam 37 haftalikken geldi geldiginden beri haftada 1 kontrole gidiyodm esim goturuyodu ona rağmen kimtrolden gelince halami yatisin yapilmicak dahami beklic3z diyodu ama o kadar kafaya takmiyodum simdi 40 haftam doldu doktorumda 41 e kadar bekleye biliriz dedi 3 gundurde gunluk gidiyorum bugun esim kaynanam gittik sabah muayenem bitti yanlarina gittim yarin tekrar gelecem 41 dolana kadar gunluk gelicem dedim kaynanam gene mi yatmiyosun simdi gerimi gidiyoz eve 1 senelik dogcak herlade felan demeye basladi esimde daha yatis yapmicaklar yani felan diyince bende eger gelip gitmek zor geliyosa ben kendim gelirim dedim kintrole dedim sonra ikisinede birsey oldu surat 5 karis ben suclu oldum esimde benle konusmuyor anasida surat yapiyolar ben zaten muayeden cikmisim cati muayenesi oldum canim aciyor bide laf dinliyorum sanki bnim elimde napim sancim gelmiyorsa moralim cok bozuk sabahtan beri boyle yaptiklari icin 😔doguma psikolejik olarak hic hazir hissrtmiyorum kendimi benomle ayni durumda olanlarda da varmi boyle baski ?
Bsradmr Prensinannesi üzülme canım sen bebişine odaklan orası daha rahat geldi gelmek istemiyor galiba 😂 Boşver takma kafana üzülme olur böyle şeyler Gül geç
EliniVermiyorHayat Prensinannesi Takılma canım güçlü olmak zorundasın güçlü ol ki doğumunu kolay geçir inan tek değilsin bende de sıkıntılar oldu oluyor da.Bazen doğma moralim iyi değil hazır değilim diyorum☺kimse anlamıyor bizim psikolojimizi sanki onlar muhtaç güzel söze morale😏😏😏Takma bebeğimiz için güçlü olmak zorundayız bi doğuralım o zaman bakarız hakedenlere🙂🙂
uleKurbanKazan Prensinannesi eski kafalar maalesef erken olsa erken geç olsa geç söz söyleyen hiç bitmez çocuğu tek başına yapmadın kaynana neyse de eşin keşke biraz anlayışlı olsa ondan alacağın desteği kimseden alamıyorsun. Etkileniyor annesinden belki takışma çok bebeğini düşün ne kalmış ki doğuma mecbur gelip gidecekler onlar surat yapıyorsa sen 5 kat yap annesinnn sen o kadar 👶🏼😄 allah kurtarsın canım 🙏
zynppp üzülme nolur doğumuna odaklan sen inan herkes konuşur herkes bişey söyler ama sen kendine odaklan eşinle otur konuş böyle böyle dediğin için kırıldım ama önemli değil de yanımda olmana ihtiyacım var benim de...
Prensinannesi EliniVermiyorHayat Goren onlari dogum yapacak sanar bi surat asma sinirlilik ilgi beklemeler felan ister istemez insanin morali bozuluyor ben ilgi alaka beklemiyorum zaten ama birde boyle konusup bnimde moralimi motivasyonumu bozuyolar 😞
EliniVermiyorHayat Prensinannesi Aynen canım içimden ne geçiyorsa onları yazmışsın resmen bu kadar olur😏Eşime az oku hamilelere lohusa kadınlara nasıl davranılmalı diyorum hamileler bize nasıl davranmalı sen okudun mu diyor ölün mü öldürün mü laf yetmez size dedim.Bide benim ablamla sorunum oldu şuan konuşmuyorum.Şunu anladım bir insana ne zaman ihtiyacın varsa bil ki ozaman yalnızsın ihtiyacım olmadığı zaman ilgi alaka başlar ne anladım HİÇççç😢😞
Prensinannesi EliniVermiyorHayat aynen oyle allah hepsine akil fikir versin agriyi sanciyi ceken biz afrayi tafrayi atan onlar allah islah etsin baska bisi demiyorum
Prensinannesi uleKurbanKazan amin insallah canim valahi cok zor cahille bas etmek bilmiyor diye anlatıyorum kontrollerini niye hergun gittimi bilgilensin kafa agritmasin diye ama anlamamakta israrci kadin CAHILLIK BAŞA BELA
ZeynepAsel Aynı ben, şimdi doğurdum çok şükür.. ama 37 hafta itibaren kaynanam eşim bazende hatta kücük kayınlarım var onlarda bi doğamadı heralde iki sene daha içerde of pof çekiyorlardı ama ben hiç aldırmamaya çalıştım stres yaptıkca gecikir diye biliyorum
Prensinannesi ZeynepAsel Zaten gecikti canim 41 haftanin icindeyim ama sancim nisan felan yok gelecek gibide degil yani acilmam var 3 cm ama sanci yok doktorda suni veririz ama bebek bi kac gun daha kalsin dedi
Fatma_kahve Sonuçta bu Allahın elinde bisey sanki çocuk doğmak istiyorda sen gelme mi diyorsun ne kadar aptal düşünceliler ya