Sonay Nisasahra Ilk gebeliğimde ekşi aşerdim oğlum oldu mide bulantım pek yoktu herkes kız dedi ben erkek hissettim😂 Ikinci gebeliğim ekşide yiyorum tatlıda sürekli bulantım var doktor kız olanilir dedi ama benim ümidim yok 😂 bence aşermeyle alakası yok her bebiş bir değil ama Biçim kişi aşermeyle belli olur dio bna daha denk gelmedi oyle biri 😏
Seyma Cok tatli yerdm bende ama 8 haftlkken hep erkek hissediyodm olede cikti ❤ a erkek anneleri guzellesrmis ya hamilelegmde kendimi cok begeniyodm su zamana kadr 😂 ondn da anlasiliyo erkek guzellestryo kiz ise annenin guzelligini aliyorms
HakanSedaAdaL Yok öyle birşey canım ben tatlı çok yedim ekşi istemedim bile ama kızım olucak yani alakası yok ☺
NihalBaak Kesinlikle alakası yok bence benim canım ekşi ve baharatlı şeyler istiyodu tatlıdan nefret ettim ama oğlum olcak inşallah 🐥👶🤰
Snmscl Nisasahra sabah bulantın çok oluyor mu benim kızda çok oluyordu genelde kız olunca çok oluyormuş birde kendi vucüdunda bir değişim var mı özellikle basende kızda basenlerin hemen büyüyor şişiyor
Snmscl Nisasahra benim hem kızda hemde erkekde yüzümde sivilce çıktı kızımda çok tatlı yedim oğlumdada ekşi birde kızımda ilk çilek aşermiştim çilek aşermek kız anlamına geliyormuş oğlumda da kırmızı elma
Nurarslan Snmscl bende kizimda ilk cilek asermistim 😊Hic unutmam bi sabah kalktim burnumda cilek kokusuu😄😄
Busranagme humaninannesi61 kilo aldıysan güzelleşmen normaldir 😀 Bana da diyorlar . Yüzüm kilo alınca herkes cok begendıgıni söylüyor . Kızım olacak benim de . 😀