ikramuratyanik Selengul 11 nisanda yattim hastaneye en son bebeğimin ölçümleri 40 haftayla uyumlu çıkıyordu neden doğuma karar vermedi hala anlamış değilim
Selengul ikramuratyanik normal Doğum önerilmiyor tansiyona ama tabi doktorun karar verir en doğrusuna
ikramuratyanik Ikizleryolda Sabit kalmasi yine iyi sürekli oynayan bi tansiyonum var bi saat önce 13/9 sa bi saat sonra 15/9u hatta 16 yi görüyorum ben 😔😔
ikramuratyanik Selengul Valla hayirlisiyla bi aliymda kucağıma cidden normal olmus sezeryan olmus hic aklımda degil
Selengul ikramuratyanik çok yüksek rahatsız etmiyoru mu seni? ben fenalaşıyorum bulantı baş agrısı gözlerim bulanıyor
Ikizleryolda ikramuratyanik Inşallah sağ sağlim kucağımiza aliriz bebeklerimizi canim hamilelik bütün vücudu etkiliyo
ikramuratyanik Selengul Etmez olurmu ediyo tabii basagrisindan bulantidan sürekli uyku halinden kendimi kurtaramiyorum şuan bile basim agriyor bi tansiyonumu olcucem simdi
ikramuratyanik Selengul Az önce ölçtüm sonuç yine 15/9 😔 Tansiyon için ilaç yazmadı gerek yok dedi geçen hafta
Ikizleryolda ikramuratyanik benimde 13 9 simdi baş ağrısı yapiyo bide tansiyon ilacı olan nidilat kullaniyorum ona rağmen böyle
Selengul ikramuratyanik anladım cnm çok dikkat et onun üstü iyi değil benm doktorum 16 üstünü görürsem tahliller de iyi çıkmazsa alırım Doğuma dedi inşlh öyle bişey olmaz
ikramuratyanik Ikizleryolda Insallah canim benim ya hayirlisiyla ve en yakin zamanda alalim artik kucaklara uykusuzluğa gece emzirmelerine bezine kakasina raziyim yeterki ciksin artik 💁🏻♀️😅
hunilimom Ikizleryolda hastanedekiler hep yüksek ölçüyor canım en iyisi koluna takip elinle sıkıyorsun ya onlar bana göre