Mavininannesii Anneler iyi akşamlar.. meleklerinizin kıyafetlerini kaçıncı haftada kaç derecede hangi deterjanla yıkadınız?
DiDem123 Mavininannesii bence 35. Haftada hazır olsun. Yıkanmış ütülenmiş olsun canım. Bide makinalarda genelde bebek programı oluyor. Eğer yoksa 40 derece yeterli diye düşünüyorum
Serifeokce Mavininannesii 32 den sonra parça parça yıkadım granül sabun tozu ile. Makinede hassas ayar vardı derecesini hatırlamıyorum ama muhtemelen 30 40 derecede yıkamışımdır
Meldaa55 Ben 30. Haftamda yikadim utuledim dalan granullu sabunla makinada elde yikama programiyla yikadim her seferinde de tekrar durulama yaptim kalinti kalmasin diye bebek programi da var ama derecesi yuksek geldi
Cileklipasta Ben 37. Haftada yıkadım ama geç yani o kadar beklemeyin 😄 33-34 ideal bence. Green clean baby ile 30 derecede yıkadım.
Dilan123 37+4üm daha yeni yıkadım 🙈 30 dklık programda 30 derecede Green clean kullandım deterjan olarak ☺️☺️
hunilimom Mavininannesii 32 .haftada dalan roxy ile 30 derecede 30 dakika yıkadım ayrı ayrı hepsini daha da var havaların güzel olmasını bekliyorum