Haticecinar Kızlar bugun bebegim bikac defa anca kipirdadi ve adet ağrısı gibi agrim var kasiklarimda.. yasayan varmi ?
Dilekcelik Haticecinar bi acile git bence canım son zamanlarda günde en az 10 kere hissetmek gerekiyormus ve ağrın şiddetliyse tedbir amaclı bi git
Haceryalcn Haticecinar bende 36 haftayım ve yerleri daraldığı için daha az hareket ediyorlar 35 den beri böyle ve çoğunluğunu uyuyup enerjilerini kiloya çeviriyolarlar artık
Irmakdkm Haticecinar bebek yerleşmiş ve adet ağrılarım var belimde kontrolden geldik yarın 37 olcam muayene edicek alttan
Haticecinar Dilekcelik doktoruma yazdimda artik az hissediceksin yeri daraldi dedide dun kipir kipir olan kizim bugun bi okadar sessiz nedense 🤔
zlmtprk Canım bende 36+2 yim bazen çok hareketli gibi bazen değil gibi endişelenme rahat bi pozisyon yakaladıysa uyuyodur tatlı bişeyler yeyip soluna yattın mı
Haticecinar zlmtprk insallah canim banada oyle geliyor cunku kasiliyorum gobegim sekilden sekile giriyor
Haticecinar Haceryalcn ay insallah cnm oledir olmadi bi gidicem aklimda kalmadjn nobetci doktor varmis
mucizem_0809 Haceryalcn bende 36 ya girdim ama hala çılgın gibi davranıyo aynı şekilde bel ağrısı çekiyorum
HAyseeeee Hastaneye gitmelisin çünkü ben geçenler de gebelik eğitiminde duymuştum 30 haftadan sonra bebekte hareketlilik olmazsa doktora gidilmesi gerektiğini söylemişti ciddi sorunlar olabilir demişti ama tabi aen öyle düşünme genelde amne karnında akıllı duran bebekler dogduklarında haylaz olurlarmış 😂😍 belkide yaramaz olacak iyi düşün iyi olsun ✋
Haticecinar HAyseeeee ya dun kipir kipirken bugun nedense azaldi hareketleri sadece kasiliyor uyuyor die sey yapmadim ama en iyisi gitmek cok saolun
Dilekcelik Haticecinar valla benimde kız 2. Gebeligim akşam saatlerinde özellikle çok hareketli ilk gebeligimde böyleydi doğuma kadar masallah devam etti baklim bu nsil olcak 30+2 yiz
HAyseeeee Haticecinar bencede düşünüp psikolojini bozma en doğrusu acile hemen git zaten ilgileniyorlar nedenini çok güzel açıklıyorlar hemde için rahat olur hadi şimdiden sağ salim kucağına al inş
Tiredmother Benimde dün öyleydi bütün gün hareket etsin diye bekledim çikolatalar yedim hareketler yaptım sola yattım flan hiç biri hareketlendirmedi. Düşündüm gitsem mi gitmesem mi diye gece bi başladı hareketi sabaha kadar deşti içimi 😄 uyuyordur büyük ihtimal bu haftalarda uyuma süreleri uzun olduğundan normaldir diye düşünüyorum ama ağrın çoksa git sen. Bende ağrı olmuyo hareketinin acısı sadece
Haticecinar Tiredmother ay insalah oledir benimde aklima o geldi sanirim uyuyor die ama aklimda kalmasin gideeyim bari☺ adet sancisi gibi hafif hafif ole kotu agrim yok dinleniyorum devamli zaten
Sdfszn Merhaba çikolata ye ve sol tarafına yat hareket edecektir ☺️ Ben de 8 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim 🤗
Sdfszn Haticecinar uyuyordur büyük ihtimalle ilk normal mi doğum. Bel ağrısı kasık ağrısı olursa doktora gidin mutlaka tabi leke de gelirse. Benim kızım da Doğum dan bir gün önce hiç tekme atmamıştı akşam 10 da sancı olmuştu bel kasık ama tabi biz 39+5 dik
Haticecinar HAyseeeee ay canim uyandi benm kiz suan deliriyor hatta karnimda uykusunu almis sanirim ole bi tekmeliyo canimi acitiyor sipa☺
Haticecinar Tiredmother uyandi benim kiz😅 hazırlanmaya gidicektim suan uykusunu almista bana bir vuruyor gormelisin seninkine benzedi 😅😅
Haticecinar Sdfszn uyuyormus sanirim uyandi benim kizcem canimm bianda kipirdamaya basladi cok sukur Yarabbim 🤗🤲
Tiredmother Haticecinar numaracılar ya 😄 Sevindim valla kötü hissetmemiştim ama ağrım var diyincede etkilemek istemedim. Bir hafta sonra gelsinler geleceklerse bu haftayıda atlatalım 😄