Hafsamm Melekdilek canım moralini bozma en azından adet oldun Benim ki hala gelmedi biliyorum gebelik Yok en azından gelse de rahatlasam valla gebelik yoksa adet Erıen gelsin en azından stres yapmayız
ikimelekannesi___ Melekdilek amin canım insAllah bide kan testi versen ayrıca adetin normalde düzenli midir ona gore geciktiyse ya hamilesin ya bi sıkıntı var ama duzensizse normalde de doktora gideceksin
Melekdilek ikimelekannesi___ doktora gıdıorum canım normalde hormonlarıma bakmıstı ıyı cıkmıstı adetın 3.cu gunu gel demıstı tekrar
Melekdilek Hafsamm aynen canım var sandım adet olunca moralım bozulmustu eşim gıtmıo doktora gıtse keske olcakta
Hafsamm Bsrozsr07 içtim canım Cuma günü bitti ama hala sökülmedi yarın 1 hafta olcak ilacın bitmesine. Ağrım oluyor oldum olcam diyorum ama hala sökülmedi🤷🏻♀️
Bsrozsr07 kızlar 3.5 gün geçikince hormonları nasıl tavan yapıyor ben 2 ay olcak :( gerçekten sinirlerim çok bozuluyor :(
Bsrozsr07 Hafsamm Hafsamm ilk kez bu kadar uzun nerdeyse 2 ay olcak :( doktor adet söktürücü verdi simdilik sadece hormon testi yapılacak gelirse eger
Hafsamm Bsrozsr07 benim de aynı rahim filmi çekildim adet olmadım henüz 🤷🏻♀️ Bekliyorum olurum yakında inşallah
Hafsamm Melekdilek Ne kadarlık evlisin canım eşin neden gitmek istemiyor ki 🥺 evlat istiyorsa birşeyler yapmak zorunda biz kadınlar üstümüze düşünin fazlasını yapıyoruz Zaten daha yapılacak varsa da gözü kapalı yaparız öyle değil mi?😓
Melekdilek Hafsamm evet ablam oyle utanıo kesın o testte n gıdıcem dedı yıne bosvermeye basladı bı gıtse olcak cocugumuz 3 yıllık evlıyım ablam
DamlaK Melekdilek ben de 17gün geçtiğinde test yapmıştım hem de 2kez negatifti ama kanda pozitif çıktı su an 6bucuk aylık hamileyim bence kan da bir baktırın
Mrv93 Hafsamm hakkında hayırlısı olsun kuzum sıkma canını rabbim doğru zamanda nasip eder hiç merak etme
Hafsamm Mrv93 inşallah canım zaten bu ay dan ümidim kesildi yeter ki adet olayım 🙏🏻 Vakti saati gelince. Nasip olur inşaAllah
Hafsamm Melekdilek hiç olmadı anladığım kadarı ile yani olmadı derken düşük falan yaşamadınız değil mi? Yaşınız kaç çok gecikmeden bence kocanı ikna et.