Nursemomm Dezehs evet hemen tedavi edilmeli ciddi eksiklik var aksatma ilçalarını ciddi komplikasyonlar yaşayabilirsin
Dezehs Nursemomm inanki yasli gibi.merdiven inerken inliyorum yurumekte zorluk cekiyorim surekli uyku hali halsizlik nefes darlığı cekiyorum basim surekli dönüyor
Dezehs Nursemomm ispanak yesil yaprakli sebzeler yemeye çalışıyorum siyah kuru uzum felan bakalim nasil olacak
Cecil09 Pembepanter kan değil de demir ampulu seruma karıştırıyorlar. 2 günde bir alıyorum 😔 delik deşik oldum
Pembepanter Cecil09 bende Demir demek istemiştim aslında da kan demesi daha kolay geldi😁 Faydası oldu mu peki canım? Kaça yükseldi
Cecil09 Pembepanter selam canım yeni ölçüm yaptırdım hemoglobin 9 dan 12 ye yükselmiş. İşe yaramış yani. Öneririm herkese
Elena3838 1umutturyasamak ilacin dozunu artirirsa ve damardan ilac kullanirsan kalan surede toparlarsin insallah. Ben hamilelik oncesi çok yaşadim şimdi yine dusmeye basladi ama keciboynuzu pekmezinin cok faydasi oluyor
Dezehs Nursemomm 23 haftalik cnm 4 aya yakin bu bebegim sezeryan olmasini.istiyorum rahim sarkmam da var degerlerim cok.dusuk mu doktor deger depolarin sifir dedi
Nursemomm Dezehs evet depoların boş ama vaktinde gayet iyi dikkat eersen doğuma kadar toparlarsın değerleri ama bu şekilde boş depolarla doğuma girmen riskli olur dikkat et
Dezehs Nursemomm evet doktor da dedi coo korkuyorum ALLAH tum hamilelere yardim etsin banada insallah
Eddacan 1umutturyasamak evet kırmızı kuru üzüm aktarlara sor ben eksikliğim yoktu ama hamilelikte bitiyor diye aldm hergün o ve cevizi yiyorum
Nursemom0857 1umutturyasamak canım kan takılması dünyanın sonu değil. Bu kadar telaşa verme kendini. En kötü doğum başlamadan önce 1 yada 2 ünite kan verilir. Serum yatırmakla aynı şey. Bir sakin. Bu kadar stresle doğuma gidilmez...
Hllswm 1umutturyasamak canım tabiki değerlerin cok düşükse serum verirler ve 25 günde o serumlar kanını ciddi anlamda yükseltir demirini filan canını sıkma rahat ol hallomayacak bişey değil 🙏❤
Cecil09 Pembepanter Asm de yaptırmıştım ona bakılmamış 🤷♀️ Neyse doktorum önemli olan hemoglobin di zaten dedi. Demir hapına devam ediyorum yine de