Pembepanter Cecil09 oy senim baya düşükmüş canım🥺 Gün aşırı dediğin yani her gün mü? Hergün damarından serum verir gibi kan mı veriyorlar🙄
Deletedmom133 Nursemomm size bir sorum olacak gyno ferro sanal ve decavit kullanıyorum sağlık ocagından vegaferon verdi hemşire içmem gerekiyor mu ferro sanal kullandığım için bir sorun olmaz değil mi
Nursemomm Deletedmom133 gyno ve decavit yeterli canm gyno zaten kan hapı hemşirenin verdiğide kan hapı ikisinden birini kullanman yeterli
Nursemomm Guzel_ailem decavit multivitamin terad3 d vitamini demir hapı farklı canm ekstra kansızlık varsa verilir yoksa multivitaminler yeterli
Mirom 1umutturyasamak kuzum benm de öyle bol bol pekmez iç ilaçlarını kullan bisey olmaz allahn izniyle en fazla kan verirler serum olarak dua et bol bol
Deletedmom133 Nursemomm teşekkür ederim o zaman gyno bitmek üzere bitince vegaferondan 1 kutu verdi onu içeyim bitsin gynoya geri dönerim olur mu öyle
kbraknt @1umutturyasamak Birşey olmaz allahın izniyle canım eczaneden keçi pekmezi özü al günde 1 2 kaşık ye takviye ek gıda olarak geciyo zaten içinde b12 demir folik asit bütün vitaminler var
Nursemomm Deletedmom133 olur ama biri kapsül biri hap şeklindeyse bulantı yapabilir dene bulantın olursa eskiye dönersin
Guzel_ailem Nursemomm birsey soracağım 31+3haftalığım bebeğim çok haraketli her yerde oynuyor.. Ama özellikle.. Sol tarafımda..oynuyor en çokta solda.. Niye acaba.. Çok merak ediyorum..
Deletedmom133 Nursemomm çok teşekkür ederim sizide ajan gibi takip edip sürekli soru soruyorum ama hakkımızı helal edin 😍