1umutturyasamak Aile hekimim doğuma az kaldı gel bi kan alalım idrar alalım dedi sonucları aldım az önce aşırı derece kansızlığın var böyle olursa doğumda kan takarlar lohusalığın cok skıntılı gecer b12 in yerlerde demirini söylemiyorum bile dedi ne yapmalıyım ilaç verdi ama onları kulanıcam başka benim yapabiliceğim bişey varmı cok korktum çok moralim bozuldu bana bişey olursa oğluma kim bakar 😢😢
Nursemomm 1umutturyasamak canm demir ilacı kullanmadın mı gebelikte bnmde genelik başında feratininin çok düşüktü demir hapıyla düzeldi korkma en fazla demir takviyesi serum takarlar
BurcuY 1umutturyasamak geçmiş olsun canım moralini bozma keşke ara ara gidip sürekli kan tahlili yaptırsaydın 😔 ben sürekli yaptırdım ona göre ilaçlar kullandım ama yükselir Allah’ın izniyle sen kendi doktorunla görüş bu durumu o sana yol gösterir
YNY 1umutturyasamak canm doktorunla konuş ablamda öyleydi kan serumu veriyorlar yanlış anlama kan değil kan yapıcı serum iyi geliyo.
1umutturyasamak Nursemomm kulandım ama fayda etmemiş sanırım bacak ağrım zaten beni öldürüyo iyice piskolojim bozuldu 😢
Nursemomm 1umutturyasamak korkma canm kendi dr unla görüş sana şimdiden takviye yapsınlar evdede takviye edici gıdalar tüket
Selvis 1umutturyasamak acaba ilacı içerken zamanlamasını mı yanlış içtiniz fayda etmesi gerekiyordu. Kalsiyum içeren ürünlerden 2 saat sonra içmek gerekiyordu . Süt yoğurt falan mı yediniz 2 saat koymadan araya neden myle olmuş ki
Ozderr 1umutturyasamak bacak agrının sebebi Demir eksikliği ve folik asit eksikliğinden canım ilaçları aksatma onların dısında b12 Demir takviyesi al doğal yollarla
anapanda12 Allah kime ne ömür vermişse o dur canım strese girme sakin ol sabahları aç karna bi yemek kaşığı üzüm pekmezi içebilirsin kansızlığa iyi gelir ilaçlarda bu 25 günde düzene sokar değerlerini inşaAllah 🤲🤗
1umutturyasamak Nursemomm pekmez başka bişey aklıma gelmiyo varmı bildiğin bişey aile hekimi ilaç yazdı ama doktorumla görüşmeden almak istemiyorum
Deletedmom133 Nursemomm size bir sorum olacak gyno ferro sanal ve decavit kullanıyorum sağlık ocagından vegaferon verdi hemşire içmem gerekiyor mu ferro sanal kullandığım için bir sorun olmaz değil mi
Dezehs Nursemomm ben size degerleimi atsam.anlarmisiniz sonuctan banda normalde 300 olmasi gereken degerler sende 3 dedi kadn dogum doktorum
Ayesray Benimde demir eksikliğim ve kansızlığım var+idrarda biraz enfeksiyon.12.haftadan sonra ilaca başlıcaz şuan folik asit kullandığım için ilacı önermedi doktor.Umarım sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebeğinizle birlikte endişelenme sadece dua et 🤲🏻
Ltfyyrdc5021 1umutturyasamak keci boynuzunun özünü ic canim hergun sabah ac karnina yarim cay bardagi aksam yatmadan ayni sekilde ic pekmez degil keciboynuzunun kendi özünü ic süt içme yogurt yeme onlar demir eksikligi yapar birde cay icme Rabbim şifani versin inslh...aktarlarda oluyo şifa olsun inslh
Nursemomm 1umutturyasamak yeşil yapraklı sebzeler özellikle ıspanak tahin pekmez yumurta mıtlaka tüket karadut bulabilirsen ye siyah çay ve kahveden kesinlikle uzak dur onlar çok kansızlık yapar
NaimeYilmaz 1umutturyasamak Pekmezin kan yapması için 2 su bardağı kadar içmeniz lazım. Takviye ilaç kullanmadan zor.
Kbra46 1umutturyasamak siyah kuru üzüm ye birebir kansızlığa hergün avuç avuç tüket bol bol kuruyemiş badem fındık vs. Bunlarda ye, ıspanak al salatasını yap çiğden öyle ye daha sonra haftada 2 defa balık tüket mutlaka kırmızı et yine aynı şekilde meyveni ye bol bol bunları düzenli devam etti bak nasıl değerlerin normale dönüyor 😉 hiçte sıkma canını 25 günde toparlarsın allahın izniyle 🤲🏻
1umutturyasamak BurcuY tesekkür ederm cok sağol aile hekimi nezaman istersr ozman tahlil yaptrdm dün kan vermiştim baygınlık gecrdm saglık ocagnda meğersem kansızlık yüzündenmiş yarın doktoruma gidicem sonucları göstericem o nederse onu yapıcam
Cecil09 1umutturyasamak ferritin ve hgb. Ama merak etme benim de öyle damardan demir serumu yiyorum. Bi şey olmaz Allahın izniyle
Kbrayslli 1umutturyasamak canım andız pekmezi al benimde düşüyor kanım ve demirim bir haftada toparliyor
BurcuY 1umutturyasamak sende Mayıs annesisin benim gibi takma canım stres yapma daha kötü olur ama bi an önce doktorunla görüş tedaviye başla Allah’ın izniyle ne sana ne bebeğine hiç bişi olmucak kötü düşünme şakın canım benim 💕
Pembepanter Cecil09 ferittin kaçtı canım? Bide kaç kere yapıldı Benim 5lerde Baya düştü bende damardan takviye aldım geçen ay Daha tahlil yaptırmadım kaç oldu şuan bilmiyorum. kaç kere yaptırmak gerekiyor acaba?
Rukiye2709 1umutturyasamak sabahları siyah çekirdekli üzüm ye canım rabbim şifa versin kurusu da olur
Hllswm 1umutturyasamak canım tabiki değerlerin cok düşükse serum verirler ve 25 günde o serumlar kanını ciddi anlamda yükseltir demirini filan canını sıkma rahat ol hallomayacak bişey değil 🙏❤