Nerm7n 36 haftalık olduk. Cif ve bulaşık deterjanı ile haşır neşir olmak, bezi bol köpükle çitilemek bi bahane ile heryeri silmek istiyorum bi kaç gündür aşırı istek var deterjanlara karşı 😂🤭
mervermzn Nerm7n yalnız değilsin açıp açıp çamaşır deterjanını kokluyorum avuç avuç yemek istiyorum resmen 😣
Tuna58 Nerm7n ayy keşke bize bi uğrayıp her yeri biz cif domestos yapsan ne hayır olur 😂😂😂 benimde ev göçüyor ama kalkıp bi ise elimi süresim gelmiyo 🤦♀️🤦♀️
Pembepatik Bende öyleyim 2 haftadir.Cifin kokusuna karşı bir istek halbuki demir ilacı da kullanıyorum.Bu duruma pika sendromu deniyor.Demir eksikliğine bağlı gelişiyor.Sabun,toprak kömür gibi maddelere aserme.
nilipek Nerm7n gece 4 te halıları sildim, her markete gittiğimde yeni bir deterjanla geliyorum. Tlc deki temizlik hastaları gibiyim😁
Zeynpatak Nerm7n ay ne guzel ben de en ufak bi deterjan kokusunda tikaniyorum . Nefesim kesiliyor 34 .haftadayiz . Yarin evde temizlik var cok korkuyorm nasil durucam diye 😩😩
Busra1709 Nerm7n limonlusunu kullanmadım ama normal sade cif hiç böyle güzel kokmamıştı burnuma 😂 çocuğuma zarar vermeyeceğini bilsem koklayıp durucam 😂
Hsrtm Nerm7n Benim tam tersi deterjan kokusu aldıkça midem bulanıyor benimde toprak yiyesim var kokusunu alınca dayanamıyorum
Alp-oyku123 Nerm7n o istek bende de var canımm çılgınlar gibi temizlik yapmak istiyorum heryeri ciflemek herseyi yikamak temiz temiz sermek...ama yapamiyirum😆😆😆 az kalmış senin bebistem sonra yaparsın bol bol annesi 😉😉