gulcins Ahmedinannesi bende davranış beslenme uyku alışkanlıkları kitabı var tam hatırlayamıyorum adını kitap evde oğlumda çok işime yaradı gerçekten geçenlerde çıkardım yeni bebeğim için tekrardan okuma zamanı geldi dedim 😍 çok güzel bir kitap önermişsin teşekkürler
Ahmedinannesi gulcins ayy o kitabını da gördüm efsane içerikler vardı😍Bu kitabından sonra o kitabı da okumak isterim mutlaka☺
Ahmedinannesi jrarya ona da elim gitmedi değil🙈 okuyacağım mutlaka☺Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim💕
Elifece Ahmedinannesi dr Koray karabekiroğlunun bebeğimin ruhsal gelişimi ve bebeğime nasıl davranmalıyım kitaplarını Öneririm kesinlikle. Birde Sinem özen Canpolatın bebeğimle oynuyorum kitabı gerek oyun önerileri gerekse haftalık gelişimi hakkında bilgilendirmeleri ile çok faydalı bir kitap🙂
Ahmedinannesi Elifece hepsini okumak istiyorum valla sırayla ilk gebeliğim çok cahilim🙈bebeğimle oynuyorum kitabını da görmüştüm ama içeriğine bakmadım tavsiyenizle iki kitaba da bakacağım inşallah💕
Ahmedinannesi Busraaras ayy ne çok alıcak kitap birikti bir anda hepsinde aklım kaldı şimdi😅neyseki son aylar daha çok evde olacağımız için bol bol vaktimiz olur okumaya🙃
Keremerve 11 haftalık ikiz annesiyim düşük korkusu çoğu zaman yaşıyorum. Rabbime sığınmama, çocuklarımın ahlakı için bişiler yapabilmeme vesile oldu “Her Anneye Lazım” kitabı. Korkularımdan arındım😊 Tavsiye ederim. Tracy hogg kitaplarını incelicem inşallah.
Ahmedinannesi Keremerve Rabbim sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucağınıza alabilmeyi nasip eylesin inşaAllah,ben de “Her anneye lazım” kitabını muhakkak okuyacağım.☺🌸
Ahmedinannesi senaozkaymak ne demek☺ hepimiz için faydalı olmuştur inşallah,çok güzel kitaplar birikti okuyacak☺🤗
Keremerve Ahmedinannesi Amin inşallah tüm sabırla bekleyen annelerimizin bebeklerinin Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin.
Genchamis Busraaras Tamam canim simdi gordum. Bende de var o kitap o kisimlara hic bakmadim ve cok faydali bir kitap
Busraaras Genchamis evet faydasını çok bahsetti arkadaşım inşallah bizlerde görcez yeterki duaları okuyalım ☺
Genchamis Busraaras Benimde arkadasim kolay dogum olan receteleri uyguladi dogumu kolay gecti. Insallah bizde ayni sekilde faydasini goruruz🙂 tabi önemli olan inanç
Busraaras Genchamis kesinlikleee gönülden okuyup gönülden istemek lazım allah herkesin yardımcısı olsun ilk doğum yaşayacak olanlar gerçekten hep tedirgin hep endişe içinde bende dahil allah sağlıklı kucağımIza almayı nasip etsin herkese kolay doğum nasip etsin çok ağrı sızı sancı çekmeden kavuşalım pıtırcıklarımıza 🙏🙏☺