Kbr Merhaba arkadaslar dusuk riskim oldugu icin hastanede yatiyordum dun ciktim 2 kilo almisim 2gunde baaka byle olan var mi serum kilo aldiriyo mu 18 haftalik hamileyim
Elissaaa Kbr İnşallah sağlıkla alırsın kucağına🙏🏻 6. Haftamda olmuştu benimde düşük riskim atlattık çok şükür.Şimdi 12 haftalığım seviniyordum 1. Trimester bitiyor risk gitti diye ama 18. Haftada da oluyormuydu yaa😕 Rabbim yardımcımız olsun
Kbr Annesininminigi progestan igne yani ustunde progestan yaziyo benimde igne yerlerim cok agriyor ayagim cekiliyor
Annesininminigi Kbr aynisini kullanıyorum bu 5.günüm ölücem nerdeyse yan etkileri aşırı fazla baş ağrısı ayak uyuşması bel ağrisi doktora gittim ne yaparsan yap geçmez ignelrrin yan etkisi dedi kalcamin uzerine uyuyamiyorum
Kbr Annesininminigi bende oturamiyorum ve sisiyo igne yerleri ben hamilelik oncesi cok hastalanirdim yani igne olmuslugum cok hc byle oldgmu hatrlamiyorum
Kbr Elissaaa insallah canim yok yok oluyor ben 2 aydir yasiyorum bunu belkide daha fazladir ne gecti dediysem tekrarladi cok dikkat et rabbim guzel gunler gosterrrrsin
Seherr Kızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum doktorum kesede şekil düzensizliği olduğunu ve %90 kürtaj olmam gerektiğini söyledi bu durumu yaşayan oldumu acaba düzelme şansı olur mu bilen birisi yardım edebilir mi 😞