beyza00 Cnsukckk ben de 17.haftadayim 1 kilo almisim normal sanirim doktorum olumsuz hic bir sey demedi
Burcuveburcum Cnsukckk bende 19 haftalığım doktorum her ay bir kilonun normal olduğunu söyledi gayet iyisiniz ben 4 kilo aldım gayet memnunum🤓
Lothbrok 20.haftadan sonra yavaş yavaş alınması daha sağlıklı diyorlar benim durumum apayrı ben tüp mideliyim kilo almak yerine veriyorum doktorum hiçbir sakıncası yok dedi 😀😀
rmysaa06 Cnsukckk bana doktorum ilk 20 hafta 4 kilo sonraki 20 hafta 8 kilo alcaksın dedi nasıl bi yer ettiyse beynimde 😂 kilo alcam diye korkuyorum
Zeynepzeze 19 haftaya gircem 3 kilo aldım 😞 Valla alınıyor canım, almayanlar olabilir ama herkesin metabolizması yaşam biçimi farklı
ikicocuklubiranne Cnsukckk karnım çıktı benim ama vücudumda kilo olarak çok fark yok. Karnıma bağladım inşAllah öyledir 😃
LeylaCan Cnsukckk karnınız cıktı mı peki almadığınız halde ben en cok onu merak ediyorum henüz 13 haftadayım::)
Btdlcl Cnsukckk aynen tek avunmam o oğluşum sağlıklı olsunda ve tabi ki bütün hepimizin bebişleride🙏🏼❤️
Cnsukckk LeylaCan valla cok asiri cikmadi karnim gaz siskinligi gibi duruyo daha cok ozellikle sabahlari dumduz 😀