kubrayucel412 7 haftalık hamişler nasılsınız mide bulantınız var mı sizlerde bende hafif hafif başladı ☺️Ama olsundu tatlı bulantılardı ☺️☺️
Ayisigi1 kubrayucel412 12 haftaya girdim benim hiç bulantım yok sabahları cok rahatım valla sadece yemek yedikten sonra başlıyo bulantım bi iki kez gece kustum sadece ama tabi daha yeniyiz 3 aydan sonra başlıyo asıl bulantılar hayırlısı :)
Busrapolat kubrayucel412 7+3 haftalığım canım bir haftadır yemek yiyemiyorum mide bulantısından direl çıkarıyorum birde grip oldum 🤧🥺
Sevgikulac kubrayucel412 1 haftadır doğru düzgün yemek yiyemiyorm eşim bile dışarıda yiyor tahammül edemiyorum kokulara
kubrayucel412 Ayisigi1 benim ilk defa bugün bulantım oldu ama herşeyden oldu yani bilmiyorum inş böyle devam etmez
Ayisigi1 kubrayucel412 malesef hamilelikte bulantı normal canım erkek bebeklerde biraz daha az oluyo kızlarda baya bi bulantı olur Allah yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza alalım inşallah gerisi önemli değil 😊 🤰❤️🙏
GKBR2 Busrapolat bende sen gibiyim doktorum tam buğdaylı ekmeğe diyet peynirli tost yapıp yememi söyledi bulantını azaltır diye dene istersen. Umarım geçer