Alyaumay Elestbezmi ilk çocuk benim zaten hyr olmadı kalçadan bi iğnesi var onu yaptırıyorsun 2 gebelikte sıkıntı olmuyor kaç aylık gebesin cnm
Burcuveburcum Elestbezmi kormanıza gerek yok öncelikle onu söyliyim doktorunuzun yönlendirmesiyle bir test yapılıyor uyuşmazlıkla ilgili belirli aralıkla tekrarlanıyor gerekli görüldüğünde iğne yapılıyor gerekli görülmezse Doğum sonrası iğne yapılıyor
Elestbezmi Alyaumay benim ilk gebeliğim 7. Haftadayız şuan beni korkutan 28. Haftaya kadar bu uyuşmazlıktan dolayı düşük tehlikesi yaşanır mı?
Elestbezmi Elestbezmi burdaki arkadaşlarında söyledğine göre bir sıkıntı olmuyomuş Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.İçim rahatladı😌
Alyaumay Elestbezmi tabiki hyrrrrrr sana tavsiyem bol su ayaklar havaya bu kadar biz 31 haftadayız ilk gün gibi hareket ediyorum dikkat su ayakarrr havaya bu kadsr
Synonyms Silamom benim gittiğim hastanede sgk geçmiyor. ona rağmen 350 tl verdim. sgk kullanılan yerlerde çok büyük rakamlar çıkacağını sanmıyorum.
Silamom Neslimusti46 bu iğnenin fiyatı ne kdr acaba ssk karşılıyor mu çok uçuk fiyatı olduğunu duydum
Deletedmom133 Elestbezmi bizimde var hiç korkma kafama takma 5 saniyelik bir iş iğne oluyorsun o kadar 28.haftada birde bebek doğunca kana bakıp gerek varsa 1 tane daha oluyorsun o kadar 😀
HTCARSLN Elestbezmi bizdede var canim 28.ci haftada asi olcaz birde dr kanama fln olirsa hemen gel dedi asiyi.hemen vuruolarmis ozmn aklinda olsun
Tgbatem Elestbezmi bizimde war korkulacak bir durum yok 28. Haftada iğne oluyorsun ben 11. Haftada indirect combo testi yaptırdım onu yatrırır zaten dr un ama kanama ya da leke olursa hiç bekl eme en yakın dr a git dr um özellikle uyarmıştı beni
Suranurunannesi18 Elestbezmi canm 28 haftalikkene asi oldum bide doğumdan hemen sonra oldum birşey yok yani