Mimiiii Merhaba kizlar Benim gibi olanlar var mi? Yarin doktor suni sanci yapacak ama catima yarin bakicakmis. 😳
KubraatMacit Mimiiii En 42 haftam bitti ve sezaryen oldum daha kanala girmemişti bebeğim doktorum da suni sancı versem boşa çekmiş olursun dedi En iyisi sende biraz daha bekle bazen 41. Haftada doğum oluyor
Deletedmom_879 Mimiiii bebegim kaçinci haftasinda ayinda gelir bilmam ama annem beni dogurdugunda 10. Ayı bitmisti nerdeyse bir sene kalmis orda 😂😂
Thesra Mimiiii 40+1 de beklemedeyim yarın son kontrolüm yapılcak doktorum dediki eger istersen 41.haftaya kadar bekleyebilirsin ama ben mazeret kabul etmem çünkü haftasını doldurunca sıkıntı olabiliyo dedi benimde zaten beklemeye niyetim yok cumaya kadar gelmezse suniyle başlatıcaz bakalom
Mimiiii Bizimki 36. Haftadan beri kanalda duruyor. Kilo da artinca sezaryan istemeyince doktor yarin gelmemi istedi... bakalim nolcsk cok heyecanliyim 🙄
Mervemina Bende 38+5 im iki haftadır bebek kanalda 2 cm de açılmam var ama yinede ilerleme yok kaldı oyle bekliyorum hala gelmiyor açılmamda ilerleme olmadı 😢 Allah herkeze kolaylık versin kızlar okadar zorki son haftalar
Mimiiii Mervemina Beklemek cok sknti bir de kalca ve bel tutulmasi olunca cok kotu oluyor. Allah sabir versin ☺ Umarim hayirlisiyla biran once dogarlar 🙄
KbraBberciKavlak Benim de 3 cm açılmam var 39+5 teyiz. Cuma günü suni sancı ile olacak inşallah doğumumuz
Mimiiii KbraBberciKavlak nisan geldimi sizin? Ben de hic bir belirti yok sadece kasilmalar oluyor o da sancisiz 🤷🏻♀️😳