Minedy Merhaba arkadaşlar. 15 haftalık hamişim. Dr büyük ihtimalle erkek dedi. İsim hiç gelmiyor aklımıza tavsiyelerinize açığım. Yalnız içindi R harfi olmasın. Ben Asil düşündüm ama tam karar veremedim asil sizce nasıl? Veya önerebileceğiniz tek isimler neler. İlla kuranda geçme şartımız yok anlamı güzel olsun yeterli. çok popüler isim olmak zorunda da değil. Fikir veren herkese teşekkür ediyorum şimdiden. 🤗
gulsahhzry Minedy ben de 15+3 haftalık Erkek 💙 ben de isim arayışındayım. KUZEY düşünüyorum şimdilik 💙
Minedy Atlarlayasayan eşim r harfini rahat çıkaramıyor o yüzden rahatsız oluyor dilini zorlaması gerekiyor o zamanda belli oluyor ğ gibi çıkıyor çocuğumun ismini zorlanarak söylemek istemem diyor haklı olarak o yüzden r harfi olmayan isim arıyoruz 🤗
Minedy Hasretinmaz alp eltimin oğlunun ismi ahh olmasaydı ben koyardım kesin. Peki asil ismi sizce nasıl?
Minedy Ayisigi1 öneri isimleriniz için teşekkür ederim, peki birde asil ismi hakkında fikriniz nedir? 😊
Minedy Terasus33 ben değil de eşim çok rahat çıkaramıyor o yüzden de R olan isimleri koymak istemiyor
Atlarlayasayan Minedy anldım haklı bir sebep .ben dedim acaba o sesin enerjisinden falan mı diye merak etmiştim😌
nartanemm Minedy almanlarda r harfini diyemiyor bende arıyorum ama hep r içinde oluyor burdan bende takip etmiş olurum 😊