ErvaVeBebegi Kizlar yardim lazim ben 1 haftadir progestan kullaniyorum ama bugün yine biraz kahve akinti/lekeleme oldu ? Normal mi bu ? Anlayamadim birtürlü doktorami gitsem hemen? Persmebe günü sabah randevu var yada beklesem mi? 3 haftalik hamileyim
Pinaryyim ErvaVeBebegi canım ben ikinciye kahve lekelenmem gldigi zaman doktor progestanı sabah akşam verdi normalde sadece akşamları kullanıyodum ama kahverengi leke o kdar korkulucak bişey degil inşallah bişey yoktur stress yapma
Fatmaustn ErvaVeBebegi gitmen gerekiyor canım benimde ikinci hamileligim de oldu iğne yaptılar toparladım
ErvaVeBebegi Pinaryyim bende sabah aksam kullaniyorum ama ne bilim bugün yine görünce baya bi üzüldüm suan düsündükce bilemiyorim 😳😞
RumeysaGen Pinaryyim bende 8 haftalık Hamileyim bugün hep kahverengi akıntım oldu yarında devam ederse doktora gideceğim kahverengi akıntıyı çok tehlikeli görmüyorlar endişe etme bişey olmaz inşallah dua et bol bol Canım ☺
Pinaryyim ErvaVeBebegi doktorun özelse yarına verebiliyosa gdersin randevuna için rahat eder en azından ama doktorun ilk dicegi şey kötü düşünme stress ypma kndimnden biliorm 🙂
ErvaVeBebegi Pinaryyim en iyisi beklim bakalim sabah da geliyorsa bi arim evet özele gidiyom insallah bugün istisna bir durum olur misafir vardi belki kasmisimdir diyip gecerim insallah sabah gelmez daha 😳
Dilek5555 ErvaVeBebegi canım ben hem ıgne hem hap kullanıyorum 2 kez oldu bende gende pembe sekılde kanlı akıntı ıkıncı ılac kullanırken oldu doktorumu aradım normal dedı devam etmedıgı surece sıkıntı yok
Saramasal Sürekli yatıp dinlen hatta sadece wc gitmek için kalk 1 hafta çok dikat et eğer sabahta olursa hemen git iğne serum felan yaparlar
ErvaVeBebegi Dilek5555 bende acik kahve mi ne geldi bi haftadir progestan kullaniyom sabha aksam igne degil