eylulvari 25+6 günlüğüz kızımla ve ilk defa karnımda titreme hissettim dışarıdan belli olacak şekilde hem de. bu durumun neden kaynaklandığınu bilen var mı acaba tuhaf oldum bi anda :/
renes eylulvari burda beklıyım bende yasadım aynı durumu aynı haftadayız cok oynayan bebek nrmal haftasına gore gelısımı cok ıyı olan bebeklerdır dıye duydum ama ne kadar dogru bılemem
nilipek eylulvari 37. Haftadayım bizimki de titriyor arada valla ben gülüp geçiyorum takılmayın derim😁
ailecekizledik eylulvari ohooo bir kaç hafta sonra neler neler yapacak şaşıp kalacaksınız🤭☺️ Benim ki karnımı deşip çıkacak resmen😪 bazen canım cok yanıyor ama çok şükür bugünümüze☺️🙏
eylulvari renes doktorum kızımın sağlıklı gittiğini söylüyor şimdilik ana bildiğin göbeğim oynadı yahu inşallah normaldir
eylulvari BurcuuA muhtemelen o haftalarda daha çok hissediliyordur :)) tuhaf oluyor insan ama kötü bir şey olmadığını bilmek güzel ☺️
BurcuuA eylulvari çok güzel bişey bugun mesela 33 hafta olduk daha şiddetli oldu hareketleri 1 gün bile farkediyor 😊
eylulvari nilipek sanırım sonrakilerde benim de tepkim öyle olacak, ilk olunca her şey daha bi evham yapıyor insan :))
eylulvari ailecekizledik çok şükür elbette, inşallah daha güzel günlerini görürüz zamanla hissetti sanırım kendisinden bahsettiğimizi oynayıp duruyor papatyam :))
ceco eylulvari ben sönerim doktoruma bende de sürekli oluyor böyle bir anda titriyor hıçkırıyor dedi herkes de olur sorun yok dedi 😊