Mrvbyhn Merhabalar 29+4 haftalik hamileyim dunden beri affedersiniz sanki cok idrara sıkışık gibi birsey hissediyorum ama tuvalete gittigimde o kadar yapmiyorum ve yürürken daha cok hissediyorum bu durumu bunu yasayan var mi idrar kesesine baski mi yapiyor bebek yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu yasiyorum
Mel0s Mrvbyhn canm ayniyiz bnmd ole isr gelirken yolda isicem die korkuorm bebek baski yapio ondan ole oluo
Ayguns Ya bende 20+3üm bugün aynı durum bende de var ama idrarımı yaparken yanma olmuyor. Sadece sabah üst üste idrara çıktım hala da sanki tuvaletim gelince çok sıkışıkmışım gibi hissediyorum. Perşembe günü kontrolüm var doktoruma enfeksiyondan şüphelendiğimi söylesem mi acaba
Elikkk Yanma yoksa enfeksiyon yoktur yada akıntı yoksa sarı yeşil normal baskı yapıyor canım merak etmeyin
Ayguns Elikkk ya canım iki gün önce afedersin çok minik bir yeşil akıntı gördüm sanki ama sadece o kadarcıktı. Bir de sabah ateşlenir gibi oldum o yüzden enfeksiyondan şüpheleniyorum aslında
Elikkk Ayguns takıp et canım tekrarlarsa doktora git idrar kültürü isterler monoroul verirler bol su iç tansiyon sorunun yoksa limonda sık iltihapa çok iyi geliyor 1 hafta limonlu 1 litre suyla idrar yolu enfeksiyonundan kurtulmuştum çünkü
Ayguns Elikkk ay sağol canım deneyeceğim mutlaka ya. Dediğim gibi perşembe günü de ne olur ne olmaz doktoruma da anlatacağım