Ecrinefe elekarven_94 elekarven_94 öğrendiğimde 10 günlük falan di o yüzden ultrasonda gorunmedi alttan bakınca göründü ve anca bir hafta sonra kalp atışları duyuldu geç döllenme demişti doktorum
Busimss elekarven_94 Ben bugün 6+2 haftalık oldum ve karnımdan bakılarak gördüm bugün meleğimin kalp atışını çok şükür 🤲🏻 Ama 8. Haftaya kadar duyulamayabiliyormuş canım
Susamtanesi-1 hunilimom ayy maşallah canım ben şimdi o sorunu yasıyorsun sandım pardon allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin :)
ebru23 elekarven_94 kaç haftaliksi n ki ben 8. Haftada duydum bide. Cihaz eskiye de geç duyuluyor allttan baktorabilirsn
Ozgeyusuf madl41 ya aynı şey benimde başıma geldi hatta neredeyse kürtajyapacaklardı şuan bende 7+4 üm perşembe kontrolüm var yinemi gözükmeyecek aceba
madl41 Ozgeyusuf bence gözükür ama benim arkadaşım 8. Haftasında bile duyamamıştı kalbini sonra 8+4 de duymuştu bazen oluyor üstten değilde alttan daha net duyuluyor benim doktorum kese yapınla alakalı üstten gözükmüyor dedi 😊
Sumeyyehakilibrahimyilmaz Haticeebasyoll Kütahya tavsanlidan hangi doktora çıkıyosun bende tavsanliliyim