Runkliii Merhabalar hanımlar 28 haftalık olduk bugün.Samsunda yaşıyorum Doğumun Samsun’da olacak ama henüz özel de mi doğum yapsam devlette mi yapsam karar verebilmiş değilim.Samsun Doğum evinde takip edilip doğum yapan yada yapacak olanlar var kı aramızda.Nasıl oluyor doğum orda tavsiye ediyor musunuz ?
Gamze550651 Runkliii Bende aslen samsunluyum eşimin memuriyeti için ankarada yaşıyorum 7 aydır ama bende samsunda doğum yapıcam ailem burada kontrollerede buraya gidiyorum ama özele gidiyorum ben anadolu hastanesine ama doğumu nerde yapacağıma henüz karar vermedim doğumda mi özeldemi diye bir çok akrabam orda doğum yaptı iyi diyorlar kimisi pis olduğunu falan söylüyor kimisi bütün sanci çeken kadınları bir odada topluyolar insanin daha çok psikolojisi bozluyor falan diyo henüz kararsızım 🤷♀️
Runkliii Gamze550651 bende liman hastanesinde takip oluyorum ama devleti de merak ediyorum kafam oldukça karışık
Dalmutt Runkliii yok canim, benim ablam orda yapti ve bir kac tanidik, ben bir iki kere acillik oldum da doktorlar benle kufur ederek konusuyor nerdeyse ve tabiki yatigi yerden bi duzelmedi bile yani bide yataklar asiri pis idi hatirladikca midem bulaniyo🤢
Gamze550651 Dalmutt evet ya ben bi kere muayene için gittim ne bilim migdem bulandi dahada istemedim gitmek kalabalik insalar falan doktorlarda o kadar ilgili değil gibi
Dalmutt Runkliii korkmayin tabi ama ben ve cevrem hic memnun kalmadik, belki aiz kalirsiniz gidip gormen lazim
Dalmutt Gamze550651 evet yataklar hic degismiyor hep kan vardi, sonra usg icin yattim ve kafasinda daha benden once ki hastanin jel i duruyordu ve silmeden koymak istedi karnima😁 tbi orda kiyamet koptu hijen 0