Brnaebu Merhaba kızlar bursa medicana da doç.dr.özlem şengüle gidiyordum ancak 1-2aylik egitim sürecine mi gitmis öyle dediler.fakat icimde tuhaf bir his var sanki geri gelmeyecekmis gibi yardimci olabilir misiniz.
Elifdmrezen Brnaebu Kesinlikle Doktor Deniz Güleryüz çakmak öneririm ..Fsm de özel muayenesi var birebir özel ilgi alaka ..Jimer medicana birde pembe mavi hastanesiyle anlaşması var nerde Doğum yapacağınıza siz karar veriyorsunuz
Brnaebu nohutkizinannesi cok sevinirim sır gibi gizli tutuyorlar bende ona göre baska bir doktorla yoluma devam etmek istiyorum aslinda cok memnundum kendisinden
nohutkizinannesi Çalışanlarada eğitimde denilmiş. Ama ekranı doktor ayrılışı diye kapalıymış. Geri geleceğini sanmıyorum dedi. Ben Bursalıyım Ankarada yaşıyorum. Bursa'da otursaydım Medicabil Hastanesi Oktay Altun'a giderdim kesinlikle
Brnaebu nohutkizinannesi yaaa bende öyle tahmin ettim ama bayan doktor istiyorum tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin
HzlBrls Brnaebu @Sevdabrs Bende Ceylan hastanesi Sibel hanıma gidiyorum çok tatlı bi kadın samimi ilgisinden gayet memnunum
Dygtrn Brnaebu doktor ayrıldığında hastalarını kaybetmemek için söylemiyorlar hangi hastaneye gittiğini 🙄 doktorunuzu internetten aratıp başka bir hastaneye gittiğini öğrenebilirsiniz
seydaeg Brnaebu Ben Medicana'da Neriman Çelik'e gidiyorum. Memnunum onda doğuran 2 arkadaş önerdi bana da
Brnaebu seydaeg bende ona karar verdim şuan ve randevu aldim.özlem hanim cok detayciydi gayet bebegi her gidisimizde inceliyordu neriman hanimda öyle mi