Ruya 27 haftalık hamileyim idrarda enfeksiyon çıktı böyle bişey yaşayan varmı acaba bir sorun oluyormu erken doğumu tetikliyormus
Zehra Ruya bndede zmnnda olmştu doktorla knştm tek kullanmlk ilaç vermşti bide bol bol su iç dmşti snde doktoruna bi sor
Merveersoy Ruya benim hamilelikten öncede vardı şimdi de var her ay tahlilde çıkıyor malesef🙄 doktor tek kullanımlık toz ilaç verdi geçen ay bakalım bu ay ne olacak bol bol su içiyorum ve alaturka tuvaleti kullanıyorum kimsenin kullanmadığı 😊
Gks Ruya bol bol Su içmeniz gerekiyor. Onun en büyük ilacı su. Günde 3 lt için. İdrara sıkışık beklemeyin ve çamaşırınızı ütüleyip kullanın ve sürekli değiştirin.
Ruya Ya ben normlde 3 litreye yakın su içiyorum zaten. O gün idrar vercgm vakte kadar doğru düzgün su icemedim.idrarim köyü sariydi acaba az su içip verdiğim.icin enfeksiyon gozukmis olabilirmi
Aycann Bende 16. Haftadayım bende de çıktı fitil ve toz ilaç verdi doktoruna sormanda yarar var. Bugün ilaçları kullanmaya başlayacağım umarım hepimiz biran önce atlatırız