Prettymom Dilekhakan inşallah inşallah... bekleyen herkesi Rabbim güldürsün yarında öyle tüm gün gezecem yürüyecem şimdi bile ev işi yaparken çömeliyorum eğilmek yerine iniyorum çıkıyorum merdivenleri hususi Rabbim zayi etmesin inşallah
Dilekhakan Prettymom olsun en iyisini yapıyosun inşallah hayırlısıyla normal sancıyla olur inşallah istegram varmı canım
Gulxxx Prettymom evet canım hayırlısını Allah bilir bir evladım var şükür tattım Rabbim olmayanlara da nasip etsin bu duyguyu
Prettymom Gulxxx Allah isteyene versin tekrar inşallah canım benim ama psikolojik olarak rahat olmak lazım o zaman oluyor ben de uğraştım çok. Ama rahatlayıp amaan dediğim an öğrendim❤️
Betusy Prettymom suni tavsiye etmem cok fena😱😱😱 benim normaldi acilmam oldu ancak bebekten dolayi acil sezeryana alindim suni sanci herkesin vucut yapisi farkli ama ben dayanamadim sanciya cok fenaydi
Kdraltn Prettymom aynen. 5 te takildi suni sanci ama 9 gibi kan geldi tuvalette sonra hemsire gelip suyu patlatti o zaman sanci girdi. Su gelmeden once sifir agriyla dolastim. 12 .43 te dogum yaptm. Cok hizli acildi
Prettymom Kdraltn Allahım ikisi bir gelir inşallahh ya :( açılmam da sancım da olur inşallah bu gün de yürüyeceğim bol bol :) güzel haberlerimi yazarı inşallah
Prettymom Dilekhakan inşallah... yok kullanamıyorum sosyal medya eşim izin vermiyor malesef:) güzel haberlerimi yaZarım inşallah bu gün de yürüyeceğim bol bol
Prettymom Betusy onu şöyle duymuştum. Suni ile zor olmasının sebebi gerçek sancında vücut aynı oranda morfin de salgılarmış daha çekilebilir olurmuş. Ama suni de vücut ondan habersiz olduğu için yetişemezmiş. Allahım çok büyük inşallah gelir sancım 😳
Prettymom Betusy yok yok yok 😞😞😞 Pazartesi kesin yatış bu gün yarın gelmezse çünkü suyum az kalmış beklemezmiş daha fazla son an sezaryene dönmekten korkuyorum 😞😳
Gulxxx Prettymom hayırlısı olsun canım öyle düşünme ben normal yaptım ama yapmaz olaydım ne acılar cektim hayırlısını dile
Prettymom Turgutbebek canım ben öyle olsa da anlayamayacağım için sormadım tek sorduğum bir hafta daha bekleyebilir mi sancım gelmezse dedim. O da beklemez bayağı azalmış dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi ben de zaten doktorum yatış istedi dedim doğru yapmış dedi. Akşam gitmiştim nöb dr baktı
Aths Merhabalar ,ilk oğlumu suni sancı ile dogurdum sabah 9 ile 16:30 arası ilk çocuk için gayet iyi dediler süre için .hiç acilmam yoktu. O günden sonra asla doğurmaya karar vermişken ikinci cocugumu da Kendi isteğimle suni sancı ile 3 saatte dogurdum. Şimdi 3. Ye hamileyim 32 haftalık oldum aslında çok merak ediyorum kendi sancimi ama okadar beklemek istemiyorum 42 ye kadar herşey yolunda olursa bunu da suni sancı istiyorum. Evet o an herşey zor oluyor ama sonrası muhteşem. Hiç korkma kan aldirirken korkan ben hep kendimi dayanılmaz ağrılara alistirdim daha fazlası olabilir diye doğum daha sancılı dayanmaliyim dedim. Bizler bebeğimiz gibi bir nimet için bu sancıları çekerken dayanılmaz sancılar çekip kurtulup kurtulamauacaklari belli olmayan hastalıklarina şifa olur mu diye ne sıkıntılar çekenler var. Allah herkesin yardımcısı olsun Rabbi yessir çekin Rabbim yardım edecektir muhakkak . O bizi yaratma sıfatına vasıta tayin etmiş. Görevimiz büyük motive edin kendinizi. Hiç korkma Rabb'im yardım etsin hepimize,Z