Kbregt Merhaba güzel hamileleler🙋♀️ Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada hissettiniz, kız ve erkek olarak değişiyor mu acaba, 🤷♀️❤️
Gkayra Kbregt merhaba ,genel olarak bişey hissetmedim.doktorum 12.haftada erkek dedi öyle öğrendim ☺️belirtiler kişiden kişiye değişiyor,cinsiyet için kesin olduğunu düşünmüyorum...😊
Saratln Kbregt ben hep erkek hissettim.. 3 erkek kardeşim var.. eşiminde bi erkek kardeşi var.. yavrumun ne halası olacak nede teyzesi..😄 velhasıl erkek cinsiyeti..😍💙👼💫
Mervednr Kbregt 2’li taramada 12+0 da doktorum %90 erkek demişti. 16+0 da 3’lü taramada kesinleşti erkek olduğu. Bebeğe göre değişiyor canım gösterirse belli oluyor
melegiminannesi Cinsiyet hissedilmez bitanem öğrenilir 😀🤣 12 +4de ayrıntılı ulturasona girdim onda %50 kız dendi 2 hafta sonra kendi doktorum muayene etti bu kıza benzemiyor erkeğe benziyo dedi o zamanda 14+5 dim sanırım en sonri 15+5 de muayene oldum tekrar pipiciğini gördük 💙😀🤣❤ şuan 16+3 üz ❤
Esrarse melegiminannesi valla cnm ben hissettim erkek olacağını ne kadar kız istesemde bu erkek olacak diye hissettim öylede oldu
Robinronya 12+1 de kemik yapısına bakarak kıza benziyor dedi ☺️Hayırlısı olsun ama net olarak 16 da öğreniriz 🙏
Zmrtbdk 12. gibi erken haftalarda yapılan tahminler çok yanıltıcı olabiliyor.Bizim de başımıza geldi ve sonrasında çok kişinin de başına geldiğini gördüm.Yine en az 16. haftayı beklemek gerek doktor o zamana kadar ne derse desin.😅