Fatmaustn Dün gece rahatsizlastim şans eseri başlamış ddi ama makine bozuk olduğu için net duyamadım 😞😞
MerveymenAltkula Genelde sağlık ocakları bakmıyor çünkü ultrason cihazınızdaki olması lazım oda sağlık ocaklarında yok 😓
Zekiyetufan43 MerveymenAltkula ultrasona gerek yok zaten kucuk bir alet var onla bakiliyorr 17.haftalarda bakilmaya basliyor saglik ocagina izlenime gittigimde hep dinliyorm cok sukur
Fatmaustn Zekiyetufan43 Zekiyetufan43 ayy bende gıdım yarın o zaman 😂😂 zaten Dr tahlil istedi o bahaneyle dinlemiş olurum yavrumu
Fatmaustn Babası da öyle diyor benim kalbim durmazlar kaydetcem 😂😂 kurban olduğum rabbim bağışlar inşallah bu sefer
MerveymenAltkula Fatmaustn Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin. İsteyen herkese nasip etsin . İnsaAllah sağlıklı huzurla kucağına alırsın 🙏🏻
Fatmaustn Amin inşallah 🙏 3. Hamileliğim ikisini kaybettim bunda herşeyin peşine düşüyorum ama bende hiç belirti yok o takılıyor aklıma ya
MerveymenAltkula Fatmaustn bende de çok yok valla bende bazen bu nasıl bebek diyorum 😅 Arada nadir bulantı hissi var oda gelmiyor . Sadece uykum aşırı derece de var 😋 ona da şaşırmıyorum bebis yokken de vardı 🤗
Fatmaustn MerveymenAltkula hahah 😂😂 bende de var ama gece uyuyamıyorum diye oyalaniyorum uyuyamayinca da gece kalkıp yemek yiyorum bı iştah bı iştah sonumuz ne olacak bilmiyorum 😂😂