EsraUras Çift rahimliyim 2. Kez hamile kaldım 5.5 aylık ve haftada proluton iğne kullanıyorum kullanıp gününde doğum yapan varmı ?
eminesbr EsraUras bende çift rahimliyim canım 14. haftamda rahim ağzına dikiş atıldı hamileliğimin başından beri crinone jel kullanıyorum ve şuan 7 aylık hamileyim 34 e kadar da devam edicem bu arada daha öncesindede rahimde perdeden ameliyat oldum
EsraUras eminesbr Benim bi önceki doğumum 33+4 te doğdu ama birşey kullanmadım ben uyarmama rağmen doktorlar farketmedi sonuç erken doğurdum 🤦🏻♀️ Ve bebeğim engelli oldu onlar yüzünden
Lionyez Çift rahimim 29 haftalık hamileyim çok şükür sorun yaşamadım, rabbim yardımcınız olsun bebeklerinizi bağışlasın. 🙏
EsraUras Lionyez maşallah❤️ şuan 22 haftalık inşallah 34 haftayı atlatırsak Allahın izniyle 🙏🏻 Amin hepimizin yavrusunu bağışlasın
Hacer67 Özür dileyerek soruyorum lütfen yalnış anlamayın çift rahim ne demek iki tane mi rahiminiz var yani
Lionyez Hacer67 rahim anormalisi olarak geçiyor. Değişiyor aslında tek rahim ağzı ile çift rahim olan da var ve ya çift rahim ağzı olanda var. Benim uterus bikornis olarak geçiyor. Rahim T şeklinde olan var, ters vs olan var ..