Rnhndkzn Aienma modoko soho bebekten aldım istediğim ölçüde ve renkte yapıldı. Çok memnun kaldım ama yatağını brandium yatsandan aldım
Aycann12 Meryembebis mağazaya gidip baktım sipariş verdim ama internettede sipariş verebilirsiniz genelde 2 günde geliyo ama ellerinde kalmadığı için 2 hafta sonra gelcek dedi ve ben Doğum edicem sonra gelcek geç kaldım 😕
mrsssblt Aienma Çilekten Romantic Baby serisini aldık canım,büyüyen beşik ve altında ekstra yatak bölmesi de var.
mrsssblt Aienma Nevresim takımı, anne yanı beşik, 3 kapılı dolap,şifonyeri ve büyüyen beşiği 7 bin küsur tuttu canım.
Synonyms caploonba mağazasından aldık takımı. hatta gaza geldik takımın perde halı cibinlik avize gece lambası nesi varsa aldık mağazadan takim bozulmasın dedik. hepsi bi arada 6800 tuttu. ben çok memnunum aldıklarımızdan. aldığımız modelin linkini de ekliyorum belki fikir verir. https://www.caploonba.com/kategori/teddy#labels=15-2
Synonyms mobilya alanlar mobilya ve bebek odası temizleme işleri için kullanmayı düşündüğünüz bi deterjan var mı?
Bebekveben Ben pier cardinden aldım canım büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap. Şifonyer almadım dolabı 3 kapılı aldığım için. Birde anne yanı beşik aldık 5000 lira tuttu hepsi