Melek34 YudummBall gosterir pozisyon uygunsa ama 20. Haftaya kadar degisebiliyor Cnm bnm 17 haftalik bugun %95 Dedi bacaklar kapali diye yani siz cikolata yiyin visne suyu icin hareketli olsun dr soyledi ins gosterir😘❤️🙏
Tuubaaa YudummBall bebeğin pozisyonu uygun ise tabiki öğrenebilirsiniz☺️ Ben 14 haftalık iken öğrenmiştim ☘️
YudummBall Melek34 cikolata yicektimde vişne suyunu bilmiyordum onuda icerim esya alıcam alamıyorum puset ördürücem kararsız kalıyorum inşallah gösterir 😍 Sizde hayırlısıyla saglıkla kucagınıza alın inşallah bebeginizi 😘
Kfkf Melek34 benım 20+4 ama bugun gene ogrenemedim arkasını donuyor hep hareketlı bı bebek zaten ama kapatıyor hep ayrıntılıya ogrenırmıyım kesın acaba 😬
Melek34 YudummBall aminn cnm bnm visne suyu ve cikolata doktorlar her kontrolde soyliyor ikisi cok hareketlendiryirmus 😂
Zeytinusss YudummBall genelde tersi oluyormus 😄 bende bir oğlum olduğunu görmüştüm ki sorma böyle etli butlu sarı sarı ama kizim olacak hayırlısıyla 😂😂
YudummBall Melek34 elimi kasıgıma koydugumda ben tık tık bişeyler hissediyorum sanki kalp atısı gibi ☺️
Melek34 YudummBall kizim asiri hareketliydi bu cok sakin walla 😂 inan hersey kisiden kisiye degisiyor inanmiyorum onlara ben 😂❤️👍