Tiredmother Kızlar 35+5 im sırt ağrımdan artık ağlıyorum çok ağır geliyo🤦🏻♀️ Var mı çözümü olan bi çaresini bulan. Sadece sol tarafım bezeleniyo kitleniyo sanki
Ebrs Tiredmother ben 28.haftadayim bugüne kadar hep sirtimin sagindan bicaklanir gibi agri hissediyordum, aglatiyordu resmen. Şimdide sola gecti agrilar. Egzersiz yapıyorum, sirtima arada masaj yaptırıyorum ama nafile...
ozge_yasin_budak Tiredmother 30 haftalığım bende benimde sağ tarafım çok ağrıyor nefesim kesiliyor gibi oluyor doktorum kas gevişetici krem kullanabilirsin dedi çokda olmasam rahatladım
Aybukeshn Tiredmother ah o ağrılar ben de 34ten beri devam ediyor 38 bitiyor artık uyuştu🤷🏼♀️ Sırtımın sağ kısmında bir nokta resmen hep aynı yer mi ağrır😒 eşim de artık alıştı direk aynı yere masaj yapıp duruyor🙊
Tiredmother Ebrs Yakaladığım kişiye masaj yaptırıyorum bende valla eşimi uyandırıp yaptırıyorum çoğu zaman ama hiç geçecek gibi değil 🤦🏻♀️
ozge_yasin_budak Tiredmother aynen canım ben sordum kullanabilirsin dedi ama hepimizin aynı olmayabilir sen sor yinede
Aybukeshn Tiredmother doktorum voltaren kullanabilirsin dedi. Ama içini okuduğumda hamileler son 3 ay kullanmamalı diyor. Valla dün artık dayanamayıp sürdüm biraz basıl iyi geldi anlatamam 🤷🏼♀️
Tiredmother Aybukeshn internette baktım biraz emilen krem bebeğe ulaşıyor kalbine flan zararlıymış o korkuyla kullanamıcam sanırım🤦🏻♀️ Sende kullanma canm başla şeyler bulalım yüzdük kuyruğuna geldik🥺
Aybukeshn Tiredmother bir kere kullandım dayanamayıp. Çünkü hamile bir arkadasım vardı ve doktor arkadaşım alıp kendisi sürüyordu kremi diyince ben de kullanayım dedim. Ama bir daha kullanmıycam🤷🏼♀️