Funda1907 10 gün önce evde test yaptım cok net bir şekilde cift cisgi cıktı doktora gittim 2 veya 3 haftalık dedi ama ben 4 haftalıktan kücük olduğunu düşünmüyorum bu durumu yaşayanınız oldumu yoksa cokmu erken doktor yanılıyor olabilir mii
Elff111 Funda1907 bnde test yaptim çok silik cikti gecesinde beta yaptırdım 2 bucuk haftalık olduğunu öğrendim
momof3 Funda1907 Adetim 3 gün geçildiğinde ilişkinin üzerinden 10 gün geçtiğinde yapmıştım Ve hayalet çizgi çıkmıştı yani yok gibiydi.O gün kan testi ile (22.94) 3 haftalık yani daha yeni olduğunu öğrendim😊
Mrvaklynr Funda1907 bende de aynı şekilde oldu siz iki günde bir kan tahlili verin artışına bakın bence doktor kontrolünde olun
GKBR2 Belli olur ben 1-2 haftalık gebe olduğumu öğrenmiştim kan sonucuyla testte yaptım çıktı çift çizgi yani bende çıkmıştı 🤷🏼♀️
Jass 3 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim çok ilk testim biraz silik çıktı inanamadım 2. Testi yaptım ikinci çizgi çok netti 😊
Funda1907 Jass benim 3 gün gecikmesiyle yaotım adetimin ve o kadar nettiki çizgiler 1 aylıktan kücük olamaz dedi herkes ama işte
Funda1907 momof3 Benim son adet tarihim 3 marttı ayın 8inde bitmişti sonrasında devamlı ilişki ve 3 haftalık deniyor bana öyle gelmiyor ki 🤷🏻♀️