Zeynepzeze Hanımlar, anne yanına park beşik mi alayım, ahşap mı? Birde dolap alıcam almışken montessori yatak da alayım diyorum siz nasıl yaptınız?
Kubrafatih Zeynepzeze ben yanıma park yatak aldım canım. Hasır sepet beşiklerden istiyordum aslında ama vazgeçtim çünkü kullanım süresi 6-7 ay. Park yatak daha kullanışlı.. Ayrıca odası var dolapta aldım kıyafetlerini koymaya yerim yok. E dolap tek olmaz dedim yanına birde karyola ekledim 😁 oldu cillop cocuk odası🐣😂
Yasemincifci Zeynepzeze ben takım aldm benim aldığım beşik hem anne yanı oluyor hem katman katman büyüyor hemde baza oluyor dolabı şifonyeride var ilk 6 ay anne yanı olarak kullnrm snra odasına gecrrm
Mel0s Zeynepzeze ben cilekten aldm bide anne yanina besik aldm bide ole salonda falan otururken kullnirim die beybinest aldm
Aysnrplt Zeynepzeze küçük boy park yatak alıcam ve 5 6 aylıkken de çocuk odasını alıcam park yatağını da bi süre odasına koyarım düşmesin diye sonra da yatağında uyur
Zeynepzeze Kubrafatih Hasırları bende çok beğeniyorum fiyatına bir baktım 900 Tl, 6 ay için çok fazla geldi.Park alayım diyorum, ahşaplardan pek memnun olan yok sanırım ama görünüşü daha zarif.. Güle güle kullanın sizde 😊💛
Vildanpasal61 Yasemincifci Güzel günlerde güle güle kullansın yavrunuz bende sizin aldığınız tarzda almak istiyorum açıkçası fiyatını sorsam?
Elikkk Bende bir oda yapmak ve yanimada park beşik almak istiyorum park beşiği salona koyarım ilerde zaten 6. Aydan sonra odasında yatiririm bide bi telefon alırım ağladığında bakarım geceleri bu şekilde fikrim bakalim
Ersozburcin Zeynepzeze ben anne yanı aldım bayb and me e bebğin kendi markası birde normal beşik aldım iki kademeli ikeadan büyüyüncede öntarafı söküp kullana biliyorsun kendi inep çıkabiliyor. Odada gömme dolap vardı o yüzden ekstra dolap almadım ama bir şifonyer almam gerekebilir ileride