Zeytinusss Pnr_jr gel de anlat kocayaa😀😀😁😁 aslında anlamı çok güzel hem kuran da geçiyormuş galiba.. benim icimden iki isim olsun biri zamana uygun diğeri kuramda gec sin istiyorum aslında bu iki isim tam benim kafalık da 😔 bakalım neler olacak
Zeytinusss Tiredmother aaa çok tatlı canım bence maşallah 😍 valla anneme artık bende öyle dedim çok bişey koymak istiyorsan bitane de daha doğur diye 😁 ay bide utanmadan doğururum demezmi😅😅😅
Zeytinusss Bestehasan aslında bence de ayrı çok güzeller canım ama bir nasıl yapacağız bilemiyorum 😀 minel de çok hoşuma gidiyor minel hüma koysam mı acaba 🤔
Zeytinusss BurcuuA BurcuuA canım haklisin böyle oluyor işte bide hüma ismi kısa çok bişey yakışmıyor sanki yanına 😍😄
Zeytinusss bsrgz valla rahat rahat bişey yapamıyoruz canım ya 😂😂 tamam insanalr belki iyi niyetten söylüyor ama sanki kıza haydar ismini koyucam diyorum ☺ en iyisini yapmışsınız
Duyguanneoluyor Zeytinusss son 8 günüm kaldı 1 hafta önce belirledik ismini bizde etrafı dinlemek en büyük hata yani senn bebeğin sonuçta istediğin ismi koyarsn
Zeytinusss Mervednr hahahaha aslında gerçekten çok sevenler koyuyor belki insta da görmüşsündür cnm eylül var alex koydular olmayacak şey değil 😋😋
Zeytinusss sydtns yök canım estağfurullah yanlış anlamadim merak etme :)) valla öyle diyene cevabını vereceksin başka çare yok bu dünya da 😀
Modies Zeytinusss tek söyleyebileceğim isim soyisim söylerken dikkat edin. Uyumlumu anlam değişiyor mu. 🥰☺️Gerisini boşverin kim ne derse desin
Zeytinusss blackeagle ilaaay gel kizim buraya.. Bence güzel 😁😁 ilayda nasıl peki canim benim yeğenimin adı kısaltma olarak olay dediğim oluyordu 😍
Zeytinusss Adencanan evet gökçe biraz duyulmuş olabilir fakat bence hala güzel isim canım iyi yapmışsın 😄 inşallah bakalım (:
HayalYaren Zeytinusss bizde asel koycaz bizim çevrede diyo okadar isimden bunumu koycanız diye..ya sizene arkadaşım sizeneeee
Zeytinusss HayalYaren ben gibi çıldıran bir anne adayı daha 😅😅 canım çenelerini kapatacaksın çaresiz ağzı olan konsuuyor