Gulerkymz 26+5 haftalığım genital siğilim vardı geçti. Normal doğum yapmama engel mi acaba?? Başından geçen var mı???
DemetDigesu Gulerkymz canım hpv virusu sıgıl yapar sıgıl gecsede drlar onermıyor bebegın saglıgını rıske atmaya degmez
Kahramanlar babymomm rahim ağzında isr görebilir ama Rahim içinde de olabilir doğum kanalından geçerken bebek siğil patlayabilir bebeğin gözlerine zarar verebilir tiroidlerine zarar verebilir
Gulerkymz babymomm direk genital bölgemde çıktı benim elime geldı sonra bı baktım netten araştırdın siğilmiş
babymomm Kahramanlar nasıl anlicaz var mı yok mu alttan muayene edilmiyoruz olsaydı kanda cıkar mıydı
Merius Torch testi isimli bir test var biz 22 nisan ya o testi yaptırıyoruz o testte de gov ve bunun gibi herhangi bir virüs un bebeğe geçme ihtimaline bakılıyor bendede hpv var ben de sezeryan olucam bebeği riske atmaya gerek olduğunu sanmıyorum
Gulerkymz babymomm benim direk genitalim çıktı yoksa doktor bıntest yaptırmadıı ben doktora gösterdim sezeryan dedi devlete gittim normal dığum yapabilirsin dedi kafam karısık suan