Mrvbgc1 Kızlar merhaba ben bir hafta önce rahim filmi çektirdim 1 hafta antibiyotik kullandım doktorum 1 hafta ilişkiyi yasakladı daha sonra kontrole gidince bu ay önermiyorum rahim filminden dolayı gelecek ay adetin 5. Günü klomen başlayalım dedi. Rahim filminde çok şükür ki herhangi bir problem çıkmadı bir senedir çocuk istiyoruz daha öncede bir 2 aylık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum. Rahim filminden sonra hemen hamile kalanlar varmış ama doktorum öyle söyleyince korunmalıymıyım yoksa bırakmalımıyım bilemedim sizce ?
gdaslik Mrvbgc1 filmden sonra bir ay korunduk biz de bizim de ilk bir ay gebelik önermiyoruz demişti. Filmden sonraki 3. Ayda da hamile kaldım. Ağustosta çekildim kasımda hamile kaldım. Doktoruna güvenmelisin bence
Unzile31 Mrvbgc1 rahim filmden sonraki adetine kadar korun çünkü radyasyon aldığı için yumurtalıkların bir süre önermiyor drlar o ay korunduk biz sonraki ay hamile Kaldım hadi darısı size inşallah 🤲
Mrvbgc1 İnşallah çok istiyoruz isteyen herkesede Allah bizede en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin🙏 eşimede promotil men diye bir takviye verdi sanırım güvenmeliyim doktora. Okuduğumda herkes ilk ayda hamile kaldım deyince insan bi düşünüyor acaba korunmasam mı diye